Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lula1232

moj zwiazek z moim facetemsie rozpada pomuszcie mi co mam zrobic ???

Polecane posty

od kad znam sie zmoim facetem on ma taka jedna przyjaciolke ktorej nie moge zakceptowac poni=ewasz wiem jaka ona jest puszczalska i boje sie zeby niestracic mojego faceta dlatego kluce sie z nim caly czas zeby zerwal z nia kontakt ale on powiedzial zenie ze nie zerwie kontaktu z przyjaciolka dla mnie a ja na to ze spoko bylo takie cos ze sprawdzil mi telefon i zobaczyl ze mam kolegow i zadzwonil do nich pytal sie glupot co laczy mnie i ich a on ze my jestesmy tylko przyjaciolmi usuna mi ich numery i zabllokowal na fb ale ja na to sie nie wkurzylam poniewasz go kocham i nie zalezy mi na kumplach ale on mi caly czas pokazuje ze ta niby jego prrzyjaciolka jest wazniejsza o demnie 2 miesiace temu zerwalam z nim wiec pszyszedl pare godzin pozniej i powiedzial ze dla mnie zerwie kontakt z nia a ja ze on napiszedo niej to sie przejdziemy do niej napic czampana aa ja ze nie on ok w tamten weekend sprawdzilam mu telefon czy pisze znia i mial usuniete wiadomosci ale byl znaczek ze pisali w zeszlal noc razem jak sie go zapytalam czemu je usuna to powiedzial ze nie chcial zebym wiedziala ze znou zaczeli pisac ze nie bede kontrolowac jego zycia bo jestesmy tylko para i wogle . wczoraj sie zapytalam z grzecznosci czy od tamtej pory napisala do niegoa on ze jestem glupia i zaragowal jak bym go wyzwala poklucilismy sie ale ciagle jestesmy w katakcie kolezanka mi doradzila zebym nie pisala do niego ale ja niewytrzymalami napisalam gadalismy calol noc ale to i tak nic nie dalo rano pisalismy i dalejk nic nie dalo sie naprawic wczoraj po calej klutni zadzwonilam do niej i sie pytam jak bys sie czula jak by jakas dziewczyna pisala do niego co 5 min jak ty spedzala bys z nim czas a ona do mnie spierdalaj i napisala do mojego faceta powiedz swojej dziwce zeby nie dzwonila do mnie bo mnie wkurwia niewiedzialam ze dzieczyna 21 letnia moze byc tak jebnieta i wczoraj w nocy jak gadalismy to ja do niego ja bym niechciala kontaktu kto obrazil mojego face ta a on do mnie zostaw ja w sppokoju opna jest tylko moja kolezanka a ja do niego ona powiedziala na mnie dziwka a ty nadal chcesz miec kontaktz nia a on ty tez kiedys ja od dziwek wyzwalas a ja do niego ze to co innego bo ja jestem jego dziewczyna i wgle a dzis on do mnie albo bedziesz sie zachowywac jak normalna dziewczyna i zaakceptujesz moja kolezanke albo idz sobie a ja ze nigdy jej nie zakceptoje a on ok ja mowie co szczesliwy jestes zejuz nie jestesmy razem a on jak zwykle co klutnia to slysze ze jestem glupia i powinnam isc do lekarza i ze mamm cos z glowa a ja dzieki nie pisz do mnie i narka a on do mnie ppo 10 minutach pisze to wszysto twoja wina a ja nic nie odpisalam po nastepnych 5 min on do mnie przyjdz do mnie wieczorem to pogadamy a ja nic i niewiem co mam dalej robic pommuszcze mi i mi doradz cie cos prosze bo ja go kocham i niechciala bym go stracic jestesmy juz 3 lata i nie chciala bym zmarnowac tych 3 lat prosze pomuszczie :)

Gość aaaaaaaaaaaammmmmmmm
Matko, weź napisz to jeszcze raz, ale bez błędów ortograficznych, bo nie można tego czytać.

Gość lolapolazzza
1. Naucz się pisać 2. Dzieci,dzieci,dzieci... 3. Jesteś frajerką

Gość dziecko, weź się za naukę
tego nie da czytać

Gość xmennnnnnnnnn
nie da sie tego czytac, brak skladu i ladu,dziewczyno nie umiesz sie wyslowic

Gość mala_poduszka
Napisz jeszcze raz, bez błedów. bo jest tragedia. az oczy bolą !!!!!!!!!!!

Gość samasalcia
Pomijając fakt Twojej fatalnej ortografii...Cała ta sytuacja wygląda jakby rozgrywała się u szczeniaków w gimnazjum. Cóż,uważam,że ewidentnie coś go z ową koleżanką łączy,inaczej zrezygnowałby ze znajomości i nic nie ukrywał. Powaliło mnie stwierdzenie,że ''jesteście tylko parą'' i Ty masz jeszcze jakieś wątpliwości? Laska nazywa Cię dziwką a koleś jej broni, jak taka obrotna to możesz być pewna,że on też ją obraca. Nie szanuje Ciebie i ma Cię gdzieś w dodatku drażni z Tobą jak z psem. Co chcesz ratować,tą maskaradę? Powodzenia laska.