Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
FiligranowaBlondyneczka

Witajcie

Polecane posty

Jestem tu nowa. Od kilku miesiecy sledze ten temat na forum, lecz nigdy nie myslalam ze dam rade wytrzymac na glodowce np 7 dni. Sledzac na forum Konka_Sonka dotarlo do mnie ze jednak sie da. Jesyem 3 dzien i chyba najgorszy na glodowce:-( zawsze padam na 3 dniu!!!Nie tym razem. Moja nadluzsza walka trwala 5 dni-4 dzien byl najlepszy. Nie czulam juz glodu tylko pic mi sie chcialo. Lecz 5 dnia wyszlam z kolezanka na miasto i zjadlam salatke-no i poszlo 5 dni w...!Postanowilam ze tym razem sie uda-motywacja jest 24 dni Konki_Sonki ze dala rade i co najlepsze kupila nowe ciuchy yuuuuuppppiiiiiiSZACUN DLA NIEJ I GRATULACJE!!!Wierze ze dam rade aby tylko wytrwac dzis. Trzymam za wszystkie kciuki. Mam nadzieje ze bedzie mi lzej to przejsc z wami-opisujac kazdy dzien i w razie zalamania i checi siegniecia po jedzenie przyjde przed kompa i bede Was czytac. To mi pomaga. OD dzis zamieniam lodowke na forum.A teraz ide wcisnac w siebie wode bo mnie ssie dzis jak cholera-nie dam sie! czytalam tyle o jo-jo i wszystkim co jest zwiazane z zrzucaniem kg. Bylam u lekarza po tabletki na odchudzanie-Neridia 10 a potem 15-zrzucilam w 2 miesiace 22 kg ktore wrocily po 2 latach tak nagle w ciagu roku bo sobie odpuscilam. Lekarka pytala czy stosowalam glodowke dluzsza niz 3 dni. Powiedzialam ze nie bo nie daje rady nic nie jesc a ona odpowiedziala ze to dobry wstep aby zacza odchudzanie-myslalam ze zartuje ale potem zrobilam tak jak mi radzila. Sprobowalam i faktycznie pomaga. Teraz chce zrobic dluzsza bo wyczytalam ze najlepiej jest jak trwa oba min 14 dni a najlepsza jest 21 dniowa. Nie wiem czy dam rade 21 dni zyc na wodzie ale sprobuje-wierze w siebie dzieki Wam. Dam rade, dam rade, dam rade...a teraz czas na wode...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować