Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trusskafka

powiedzcie mi czy dobrze zrobilam

Polecane posty

Hej bylam z chlopakiem niecale dwa lata ostatnio strasznie sie miedzy nami psulo. On myslal tylko o swoich potrzebach mojevjuz go nie bardzo obchodzily chociaz kiedys bylo inaczej. Przez to czesto bylam smutna i zaczynalismy sie klucic. Wczoraj wygarnelamcmu ze nie dba o mnie i powiedzialam ze to koniec. On nie chcial konca ale ja mysle ze na mnie nie zasluguje. Za czesto czulam sie jak zwykly worek na sperme czy maszyna do zaspakajania jego potrzeb:-( tez byscie go olaly?

Gość xmennnnnnnnnn
tez

Xmennn jestes facetem prawda? Powiedz mi czy facet moze kochac a jednoczesnie myslec tylko o sobie?

Xmennn jestes facetem prawda? Powiedz mi czy facet moze kochac a jednoczesnie myslec tylko o sobie?

Gość andydy
A powiedziałas mu o swoich potrzebach ??? W zwiazku trzeba rozmawiac, kiedy wy to zrozumiecie !!!

Mowilam mu o tym niejednokrotnie . Raz pomiglo na jeden dzien a potem bylo ze zniwu marudze. Kurde boli mnie to ze dalam sie tak traktowac i dopuscilam do takiej sytuacji. W tym zwiazku mialam zero zadowolenia z seksu zero orgazmow i w dodatku ciagle ograniczenia z jego strony.:-(

Mowilam mu o tym niejednokrotnie . Raz pomiglo na jeden dzien a potem bylo ze zniwu marudze. Kurde boli mnie to ze dalam sie tak traktowac i dopuscilam do takiej sytuacji. W tym zwiazku mialam zero zadowolenia z seksu zero orgazmow i w dodatku ciagle ograniczenia z jego strony.:-(