Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nieglodnawcalee

Feeders!!!

Polecane posty

Go艣膰 nieglodnawcalee

Czesc, spotykam sie od roku z facetem, mam 27 lat. Wszystko uk艂ada si臋 pomy艣lnie ale ostatnimi czasy bardzo nalega艂am, 偶eby opowiedzia mi o swoich fantazjach albo najlepiej 偶eby zacz膮艂 w trakcie seksu dla urozmaicenia. No i faktycznie po oko艂o miesi膮cu, kochamy si臋 a on przyni贸s艂 sznurek i przywi膮za艂 mnie do 艂贸偶ka - my艣l臋 sobie ok a on wsta艂 ubra艂 si臋 i przyni贸s艂 z kuchni pizze - pytam si臋 co robi, to zawi膮za艂 mi oczy i kaza艂 je艣膰 pizze a kiedy ju偶 nie moglam m贸wi艂am, 偶e ma mnie rozwi膮za膰 nie zrobi艂 tego i po oko艂o godzinie znowu zacz膮艂 wmusza膰 mi t膮 pizze!! Zacz臋艂am krzycze膰 ale by艂 nieugi臋ty - zjad艂am 7 kawa艂k贸w przywi膮zana by艂am ponad 3 godziny. Nie wiem co o tym my艣le膰 - po wszystkim on pyta艂 jak mi si臋 podoba艂o...nie wiem co o tym my艣le膰. Co byscie zrobily na moim miejscu, nie chce konczyc tego zwi膮zku ale nie wiem co b臋dzie dalej....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bea bea
Jeste艣 gruba?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mala_poduszka
a jaka to byla pizza ????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieglodnawcalee
nie jestem tzn do艣膰 170 70 kg raczej jestem normalna mam do艣膰 mocn膮 budow臋 cia艂a:( co ja mam zrobi膰?!:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mala_poduszka
a jaka to byla pizza ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teraz rozkaze Ci wypic 10
l coli i wypije Tw贸j mocz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bea bea
Rany, jak to co? Powiedz mu, ze to Ci臋 ani troch臋 nie kr臋ci.

Udost臋pnij ten post

to sama nie wiesz co masz zrobic ?? Niczego Ci rozum nie podpowiada? feeders to nie tylko jakas tam fantazja, ale ich styl zycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieglodnawcalee
pizza by艂a nie dobra! nie wiem zwyk艂a jaka艣. Nie kr臋ci mnie to powiem mu to, tylko zastanawia mnie czy w nim kiedys nie obudzi sie ta potrzeba ,,karmienia'' kobiet i nie znajdzie sobie jakiej艣, a po drugie teraz zrobi艂 to troch臋 z mojego przyzwolenia ale trzyma艂 mnie te 3 godz juz wbrew mojej woli, sk膮d mam wiedzie膰, 偶e teraz si艂膮 znowu mnie nie nakarmi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadal masz jeszcze ochote
na pizz臋 F ? ;)

Udost臋pnij ten post

cytuje autorke "zastanawia mnie czy w nim kiedys nie obudzi sie ta potrzeba ,,karmienia'' kobiet i nie znajdzie sobie jakiej艣" Ty sie zastanawiaj dalej a facet w mi臋dzyczasie znowu Cie przywi膮偶e i b臋dzie Ci wciskac pizze do buzi. Taki fetysz jest chory. To jest po prostu CHORE. Rozumiem stopy, domina, kr臋powanie, ale.... karmienie ? Autorko jestes chyba zasleiona bo on juz znalazl sobie babe ktora zjadla pizze przywi膮zana do lozka. Chora jego glowa jak dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieglodnawcalee
Zjad艂am raz, nie wiedzia艂am co mnie czeka. Poza tym on nawet nie chcia艂 s艂ucha膰 mnie wtedy, m贸wi艂, 偶e jak nie zjem to ca艂膮 noc tak b臋de le偶e膰:( wiem, 偶e g艂upio robie zastanawiaj膮c si臋 ale zale偶y mi na nim. A co myslicie o tym zeby zaproponowac mu jakas inna form臋 seksu moze mu sie spodoba alboisc na jakas terapie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bea bea
NIe wiem czy feedersa mo偶na wyleczy膰, ale nie licz na to, ze mu "przejdzie". Wi臋c daj sobie spok贸j, naprawd臋.

Udost臋pnij ten post

jak by mu si臋 podoba艂a inna forma seksu to by si臋 z Toba kocha艂 inaczej. Chyba sama siebie nie s艂yszysz, jeste艣 za艣lepiona. Gdyby mnie facet zwi膮za艂 i wciska艂 pizze do g臋by podniecaj膮c si臋 przy tym to bym mu pokaza艂a gdzie s膮 drzwi i tyle by by艂o ze znajomo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uiuy67u6u6
"Taki fetysz jest chory. To jest po prostu CHORE. Rozumiem stopy, domina, kr臋powanie, ale.... karmienie" xxx chore ale dla ciebie, dla mnie np. sado-maso jest mocno CHORE, 100 razy bardziej wola艂abym ju偶 feedersa byleby nie chcia艂 zrobi膰 ze mnie wieloryba ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahaahahahah
hahahaahahahahahahahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapatko
Jak nie b臋dzie stosowa艂 przemocy to nic z艂ego :) Je艣li nie obchodzi go Twoje dobro a tylko my艣li o sobie to niefajnie... Wa偶na jest dobra komunikacja - mo偶esz przyty膰 bez obaw, obfity, pulchny wystaj膮cy brzuch jak i biust czy t艂uste uda podobaj膮 si臋 wielu m臋偶czyznom. Maj膮c nadwag臋 nie musisz si臋 obawia膰, ale jak b臋dzie chcia艂 偶eby艣 by艂a oty艂a, naprawd臋 gruba, z wielkimi t艂ustym biustem, trzes膮cymi si臋 ramionami czy brzuchem z obwodem powy偶ej metra to UWA呕AJ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest zwyk艂a przemoc. Nawet jednego dnia bym z nim nie zosta艂a. Uciekaj dziewczyno!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest zwyk艂a przemoc. Nawet jednego dnia bym z nim nie zosta艂a. Uciekaj dziewczyno!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prosze o kontakt puszyste panie gg 61554644 meil archimedes86@wp,pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie. Jak laska pozna chuderlaka to pyta na kafe sie "jak podtuczy膰 ch艂opaka" o wszystko gra. A jak facet chcia艂 by nieco zmieni膰 kobiet臋 by by艂a bardziej w jego gu艣cie to od razu feeders czy inny zbok. Tylko facetow mo偶na zmienia膰 kobiety nie wolno.

Udost臋pnij ten post