Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okno na swiat

dlaczego przechodzicie na parasolki?

Polecane posty

Gość okno na swiat

nie mam jeszcze wózka, ale szędzie piszą, że wózki na pompowanych kołach są bardzo wygodne i dla dziecka i dla mamy, bo się łatwo prowadzi. z drugiej strony często piszą mamy, że te wózki są niepraktyczne i przechodzą na parasolki, które moim zdaniem są wiele gorsze i w wprowadzeniu, o komforcie dziecka nie mówiąc. Jak to w końcu jest z tymi parasolkami?

Bo to są wózki do dwóch różnych celów. wózek np z zestawu 3 w 1 na pompownaych kolach jest super wygodny dla dziecka . Dobrze się prowadzi np na śniegu ale zajmuje sporo miejsca i np do marketu czy autobusu niewygodnie go brać. A parasolka ma małe wymiary i można ją np wozić w bagażniku. Na długie spacery lepiej normalny wózek ale na takie małe wypady czy wakacje parasolka niezastąpiona.

Gość MamaMani
Osobiście nie mam parasolki, ale wydaje mi się że chodzi tutaj o rozmiar i wagę takiego wózka bo łatwiej go zapakować do samochodu lub wnieść po schodach.

Gość edhtghh
jest taki etap kiedy dziecko tylko siedzi w wózku i wtedy najwygodniej jest jemu w takim dużym z pompowanymi kołami. Ale potem przychodzi drugi etap jak się wychodzi na spacery i takie dziecko więcej gania jak się zmęczy to usiądzie. więc po co ciągnąć wielką kolubrynę, która waży nawet kilkanaście kg, jak można mieć lekką spacerówkę, która składa się do parasolki i która na spacerze zostanie uzyta np przez 5 min, albo tylko w drodze powrotnej.