Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelcia 129

podejzenia o ciaze

Polecane posty

Gość amelcia 129

Witam dziewczyny, mam do Was takie pytanie, bo nie wiem co mam myslec? w zasadzie mam nieregularny @ ale z moich obliczen powinnam dostac okolo 25 grudnia ostatnia miesiaczke mialam 18 listopada, ale do dnia dzisiejszego go nie dostalam, byl taki moment jakis czas temu jak by sie zblizal brzuch boala mnie jak na @ piersi w sumie nadal mam obolale, ale nadal nic test robilam okolo 1,5 -2 tyg temu wyszedl negatywny, w srdku dziwnie sie w sumie czuje, jak by sie we mnie cos zmienialo, ale sama juz nie wiem czy to tylko moja wyobraznia?jak myslicie czy moglabym byc w ciazy?kilka dni temu juz myslalam ze dostane @ bo brzuch mnie mulal prawie caly wieczor i w nocy no ale od tamtej pory cisza....czy mialyscie podobnie??a potem okazalo sie ze jestescie w ciazy??jestem senna coprawda rozdrazniona. czekam na wiesci od Was i pozdrawiam

Gość Katastrfa!!!!
leć do apteki i zrób test przecież z tego co piszesz wynika że 2 tygodnie temu robiłaś ostatni test więc zrób kolejny

Rób test jak najszybciej, rozwieją się Twoje wątpliwości. My nie jesteśmy wróżkami, więc nie powiemy Ci czy jesteś w ciązy czy nie. Do apteki szybciutko :)

Gość jkhkjl3
kogo podejrzewasz o te ciąże ? :D:D:D Zrób test - albo idz na bete.. i bedziesz miec jasnosc

Gość amelcia 129
ok moze masz racje, zrobie dla pewnosci jeszcze jeden test.