Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze sie przyda komus.8.8.

o zywieniu dzieci

Polecane posty

serio w ogóle was to nie zainteresowało????

Gość nareszcie cos madrego
swietna broszura!

swietna broszura!

chyba niwieile osob jest zainteresowanych, bo tutaj mamy wola dawac danonki 10 razy dziennie.

Ja sobie ściągnęłam, od dwóch dni słyszę o tej książce w radiowej Trójce i byłam zainteresowana. Podawali w radio wyniki badań, że 1/3 dzieci jest przekarmiana, a 1/3 niedożywiona!

Ja tego osobiście nie rozumiem, że kobiety się przejmują zabobonami, że ktoś zauroczy dziecko, jaki wózek kupić, a jaką sukieneczkę i które pieluchy lepsze....a mało która chce się dowiedzieć jak karmić dziecko. Przecież to rzutuje na całe życie takiego malucha, na choroby, rozwój intelektualny i emocjonalny itd. Czy użyjesz pampera czy dada niewiele w życiu takiego dziecka zmieni, ale jak nauczysz je picia wody zamiast paskudztw typu sok z kartonu to uchronisz go od wielu chorób.... Zaraz pewnie wyskoczą te mamy które uważają, że i tak wszędzie chemia to co tam się przejmować i tak do piachu pójdziemy i tak...

Gość podziel sie z tymi co twierdza
a dla mnie to kolejny marketingowy bubel. po 1 powinno sie klasc nacisk na karmienie nat po 2 zboza i kaszki ,warzywa,ziola,orzechy i nabial na koncu.co to ma byc?od razu widac kto to sponsoruje skoro wymieniaja producenta mm.ja tam nie ufam takim pseudonaukowcom.