Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianna z k.

dlaczego małe penisy są uważane za średnie

Polecane posty

Gość marianna z k.

miałam to szczęście że większość facetów z którymi byłam miała duże penisy 18-22cm. zastanawiam się skąd pogląd że 15cm to średni. dla mnie to totalna porażka jeżeli chodzi o seks z takim facetem. jednego z którym sypiałam właśnie miał ok 14.15cm. w ogóle mnie nie zaspokajał i na nic się zdała technika, bo nie powiem starał się bardzo. ale co z tego jak ni był w stanie mnie zadowolić. i tak od niego odeszłam. dlatego denerwuje mnie strasznie pogląd że facet może mieć malutkiego (ok15cm) a będzie pocieszany z każdej strony że taki to średni jest. trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i zdać sobie sprawę, że facet z małym penisem nie będzie dla kobiety dobrym kochankiem. obojętnie jakie ciało by miał, jaką technikę czy charakter, kasę itd. kochankiem będzie marnym i tyle

Gość jak masz sporą studnie
to i 30cm będzie za mało :-P

Gość autorko masz problem
prawdopodobnie masz wiadro między nogami:D I teraz już nikt nie będzie Cię zaspokajał:/Przykre...ale jak tak często rozkładałaś nogi facetom z dużymi penisami,to teraz masz:D

Gość marianna z k.
i już gadanie o tym że laska która lubi normalne penisy to rozjechana musi być. jestem normalna! mam ciasną cipkę, ale lubie jak mnie wypełnia penis a nie ledwo co go poczuję. może te które mają facetów z małymi i nigdy nie zaznały jeszcze rozkoszy nie wiedzą o tym. dlatego niech szukają facetów z porządnym członkiem a nie oddają się tym z małymi. warto poczekać dziewczyny. od razu nie idźcie do łóżka, sprawdzie jakiego wasz facet ma.

Gość autorko musisz
szukać faceta z dużym penisem,bo z takim przeciętnym to by się w tobie UTOPIŁ:D

Gość kiedyś widziałem filmik
jak facet włożył głowę babce do środka. Masakra!!! Autorkę to tylko teraz już nogą można zaspokoić :-P

Gość marianna z k.
gadanie małolatów albo facetów z maciupkimi! jestem ciasna i nawet jak miałam większe penisy od waszych między nogami to cipka wraca do tego stanu w jakim była od zawsze. dziecinne gadanie tych co mają kompleksy. niech się wypowiedzą kobiety które miały facetów z członkami w normalnym rozmiarze czyli powyżej 18-19cm

Gość A wiesz dlaczego tak jest?
To cała gromada innych penisów już tak się spenetrowała że ty już tylko wielkiej maczugi potrzebujesz. tak to jest jak się rozkłada wszędzie nogi

Gość a skąd wiesz
że oddajemy się z tymi małymi penisami???:/ Mój ma normalnego penisa,ani za duży ani za mały.Luzu nie czuję i jakoś bardzo ciasno też nie jest. Sex super-za każdym razem mam orgazm...Ale autorko my się KOCHAMY i dlatego mamy udane życie erotyczne.Pokochałam Go takim jakim jest...i nie musiałam się do niego przekonywać sprawdzając wcześniej co ma między nogami...

Gość marianna z k.
poza tym to nie temat o mojej waginie tylko o waszych mikroskopijnych członkach :p właśnie tak faceci się pocieszają: to laska musi być rozjechana na maksa, ja mam dużego, 15cm to całkiem spory hehe. żałośne to jest strasznie, jak uważacie dziewczyny?

Gość marianna z k.
poza tym to nie temat o mojej waginie tylko o waszych mikroskopijnych członkach :p właśnie tak faceci się pocieszają: to laska musi być rozjechana na maksa, ja mam dużego, 15cm to całkiem spory hehe. żałośne to jest strasznie, jak uważacie dziewczyny?

Gość Ja też urodziłam wg
Ja miałam co miał dużego i do tego tak grubego że masakra.Mój mąż ma tak około 16-17 cm i wystarcza mi.Z tym pierwszym nie czułam się za dobrze bo mnie wszystko bolało.Mąż ma idealnego jak dla mnie.

Gość marianna z k.

Gość a skąd wiesz
że oddajemy się z tymi małymi penisami???:/ Mój ma normalnego penisa,ani za duży ani za mały.Luzu nie czuję i jakoś bardzo ciasno też nie jest. Sex super-za każdym razem mam orgazm...Ale autorko my się KOCHAMY i dlatego mamy udane życie erotyczne.Pokochałam Go takim jakim jest...i nie musiałam się do niego przekonywać sprawdzając wcześniej co ma między nogami...

Gość marianna z k.

Gość oj jesteś biedna
mój mąż ma 24cm więc dla mnie 18-19cm to są małe pyrtki :P

Gość a skąd wiesz

Gość marianna z k.
pokochałam go takim jakim jest dobre! buahaahah ale się uśmiałam. oczywiście, że nie należy odtrącać ludzi tylko dlatego że są ułomni, niepełnosprawni itd. masz dobre serce. ale życie sobie marnujesz, nie wiesz co tracisz. myślisz, że seks taki musi być. twoja strata kobieto

Gość fifjijfi67
a co w z centymetrem rzucacie się na każdego faceta??? Nigdy nie mierzyłam ile ma penis mojego męża...plus nie mam za bardzo porównania, ale wielkość to czasami problem. Mój akurat jest hojnie obdarzony i w niektórych pozycjach sex sprawia mi ból. Fance 20 cm penisów polecam douczenie się...facet może mieć nawet 30 cm i tak cały nie wejdzie i tyle. w Sumie nie ma się co podniecać długością, raczej obwód się liczy ;)

Gość marianna z k.
pokochałam go takim jakim jest dobre! buahaahah ale się uśmiałam. oczywiście, że nie należy odtrącać ludzi tylko dlatego że są ułomni, niepełnosprawni itd. masz dobre serce. ale życie sobie marnujesz, nie wiesz co tracisz. myślisz, że seks taki musi być. twoja strata kobieto

Gość marianna z k.

Gość marianna z k.
normalny penis który zadowoli każdą kobietę to taki który nie ma mniej niż 18cm. taka prawda. wiem że wypowiadam wojnę małym członkom, i będę uważana przez nich za dziwkę z rozjechaną pochwą ale cóż. może wypowiedzą się też kobiety które lubią czuć się w pełni zaspokojone i przyznają mi rację.

Gość a skąd wiesz
Marianno spierdalaj znaleźć sobie faceta z ogromnym kutasem,który rozerwie ci pizde... co w tym śmiesznego,że kocham mojego męża?No Ty nie wiesz co to miłość...wiesz tylko,ze chuj musi być duży i musisz go dobrze czuć. Powodzenia...faceci traktują Cię pewnie jak worek na spermę,nic więcej:D

Gość a skąd wiesz
Ja nie potrzebuję ponad 20 cm,bo jestem bardzo szczuplutka i malutka w środku:D A nie tak jak Ty,wiadro między nogami. Jeżeli kobieta nie jest rozjechana tak jak ty,to poczuje dobrze normalnego członka :/

Gość marianna z k.
skąd taki pogląd? czy znasz mnie w ogóle? dlaczego uważasz że nie wiem co to miłość, tutaj rozmawiamy o rozmiarze penisów co nie znaczy że ja nie mam uczuć? dlaczego mnie tak oceniasz jak nie wiesz jaka jestem? masz z góry narzucony jakiś określony pogląd. może faceci z malutkimi zawsze Ci wpajali taką myśl, że te które lubią taki rozmiar to dziwki albo że 15cm to duży penis....?

Gość Nie ważna jest długość penisa
ale jego szerokość . Jak facet ma długiego ale chudego jak ołówke to co najwyżej moją szyjkę pogłaszcze (średnia przyjemność dla mnie) a szeroki napiera w całą pochwę ( na jej szerokość) i to dopiero jest przyjemność. Uważam że autorka ma rację z tym że ja nie cenię sobie długości ale szrokość . Każda kobieta ma długą pochwę więc to nie kwestia żadnego wiadra , no chyba że bardzo szeroki penis nie jest dobrze wyczuwalny to wtedy możemy mówić o wiadrze ;). Złośliwe to panie które się bronią nie miały chyba jeszcze prawdziwego seksu bo ołówki od seksu raczej nie są ;)

Gość marianna z k.
nie mam wiadra między nogami ile razy mam to powtarzać zanim zrozumiecie. macie tępe umysły i słabą percepcję. pochwa jest rozciągliwa i przyjmie duże penisy. ja po prostu wolę być bardziej wypełniona, bardziej rozciągnięta (podczas seksu), wtedy jest mega zaodowolenie z seksu i niesamowite orgazmy

Gość do a skąd wiesz
malutka w środku ??? :D Co też ty nie powiesz? Ale chyba na tyle rozciągliwa by urodzić dziecko , co ? Nie pieprz że jesteś malutka (może twój jeszcze cię porządnie nie przycisnął i nadal tkwisz w przekonaniu że tak ma być jak jest ) bo jak byś miała styczność z prawdziwym penisem to byłabyś zaskoczona że tyle twoja pochwa potrafi wytrzymać . Malutka to może i jesteś ale to o czymś świadczy :D

Gość No ale ona jest malutka
więc wystarczy jej malutki penis i uważa że jest ok :D