Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpusiowerozmyslanie

BABY TO SĄ ALE NAIWNE

Polecane posty

Słuchajcie, mam kolege-mega przystojny, itd. i uwaga-ma 35 lat i że tak powiem, interesują go luźne związki.Jest typem imprezowicza, żyje chwila, udaje mega cwaniaka bo jak mówi tym robi wrażenie na "babach"-tak właśnie mówi o kobietach.Sam wielkokrotnie powtarza, że nie wie skąd to jego "zezwięrzęcenie się".Znamy się bardzo dobrze i wiem, że wiele razy prowadził podwójne życie.Poza tym sam wiecznie powtarza, że "baby są takie naiwne".Jest na tyle cwany, że na każdą randkę zapraszając te biedne dziewczyny on sam mówi jak mają być ubrane, itd.I najgorsze jest to, że one na to idą.Teraz poznał młodą dziewczynę, 20-letnią, przeciętnej urody...ona zapatrzona w niego jak w obraz.Co o tym myślicie? Co to za czasy i zachowanie? Piszę to żeby uświadomić niektóre młode dziewczyny, żeby nie były takie łatwe i naiwne...

Gość 536434634
kiepski z niego babiarz, skoro sobie znajduje dziewczyny przeciętne z urody

Gość Annetteeee
Ty autorze jesteś jeszcze bardziej naiwny, wierząc w opowieści o podbojach tego swojego kumpla :D

Gość Annetteeee
Ty autorze jesteś jeszcze bardziej naiwny, wierząc w opowieści o podbojach tego swojego kumpla :D

Gość kobiety sie staraja, bo im zal
ezy, a dupek sie nimi bawi. Ciekawe czy bedzie potrafil stworzyc staly zwiazek. Sam siebie krzywdzi i swoja przyszla rodzine. A uroda to tylko wabik, na dluzsza mete nie wystarczy

powiem Wam,że kiedyś nawet byłam świadkiem takiego jego podrywania, zresztą znamy się od dziecka i dużo rozmawiamy, więc nie sądzę żeby kłamał w tym swoim podrywaniu.Zapomniałam dodać, to trochę charaketr narcyza.Niby jest przystojny,ale niski, nie wszystkie na niego uwage zwracają.Do tego to artysta.A i z każą z którą się umawia, powiela ten sam schemat zachowań-począwszy od doprania się pod zwględem ubioru, poprzez pójscie do danej restauracji-wypiwszy tam lampkę czerwonego winka + później impreza...

Gość fvgbhgfcdxcfvg
bo są tępe, dziecinnie naiwne i po prostu durne, jestem kobietą, ale wstyd mi za ich głupotę

dopóki nie zobaczylam zachowania mojego kupmpla nie zdawałam sobie sprawy jak można być tak naiwnym.To jest straszne.Przecież wiadomo, że jemu chodzi tylko o sex z taka dziewczyną i go to bawi.żal takich dziewczyn ale z drugiej strony mają to na własne życzenie.Przypomniało mi się jeszcze, jak mój kolega mówił że jemu czasami samemu jest ich żal, bo one później cierpią...

Gość trzody werdykt zgubisz
A porządny mężczyzna z zasadami będzie sam

wiem, żenujące zachowanie.Chciałam uchować i uprzedzić te biedne dziewczęta i żeby wzięły z tego lekcję po ptostu.Żenua.A wydaje się na pierwszy rzut oka być dobrym facetem z dobrego domu, dobrze traktujący kobiety i facet z klasą...niestety to tylko złudne pozory bo rzeczywistość jest inna.Kozaczy strasznie i myśli że jest pępkiem świata