Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_sense

dlaczego dla wieśniaka i pijusa kobieta po 30 jest stara????

Polecane posty

dla wiesniaka np 30 letniego. nie mowie o mlodszych :) niestety pochodze z malej miejscowosci bez perspektyw. mam 28 lat, meza.... i czuje sie staro. on ma znajomych w naszym wieku, ktorzy chodza np z 15 latkami, do tego cpaja i pija. unikam ich. oni tez pochodza z dziury jeszcze bardziej zabitej dechami, jest tam mnostwo alkoholikow i cpunow. duzo nawet takich kobiet.... pisze o tym bo boje sie ze i mojemu mezowi zacznie imponowac cos takiego. jeden nawet poszedl siedziec za pedofilie i nagrywanie ukryta kamera w szafie jak to robi z mniej niz 15 latkami... przeraza mnie to... mam wrazenie ze mojemu facetow tez podobaja sie takie dzieci :( i smutno mi z tego powodu. czy ktoras jeszcze ma takie odczucia? jak sobie z tym poradzic? mysle o botoxie pod oczy i wypelnieniu bruzd nosowo-wargowych. bo starosc mnie przeraza. zyje w toksycznym srodowisku niestety. jak moge w tym wieku czuc sie stara... jakis idiota powiedzial do mnie jak mialam 25 lat "ty stary rowerze". najpierw sie dobieral do mnie, a ja nie chcialam, poza tym byl z dziewczyna... co za idioci... tylko wiek sie liczy i zeby jak najwiecej lasek przeleciec. to jest straszne :( mam depresje. lecze sie farmakologicznie. czy tez tego doswiadczacie? czujecie sie stare, wykluczone i nieatrakcyjne?

Nie przejmuj się tym :) ja mam ponad 30, mój facet blisko 40. Byliśmy na wycieczce z jego przyjaciółmi i kuzynem. No i ten kuzyn powiedział, że bardzo żałuje, że się ożenił z dużo młodszą dziewczyną, bo ma słomę we łbie. Teraz się z nią rozwodzi i zamierza znaleźć sobie starszą partnerkę. Znam wiele takich przypadków. A facet, któremu imponuje tylko młodość a nie zwraca uwagi na inteligencję, charakter - nie nadaje się do niczego i żadna porządna kobieta go nie zechce

Nie przejmuj się tym :) ja mam ponad 30, mój facet blisko 40. Byliśmy na wycieczce z jego przyjaciółmi i kuzynem. No i ten kuzyn powiedział, że bardzo żałuje, że się ożenił z dużo młodszą dziewczyną, bo ma słomę we łbie. Teraz się z nią rozwodzi i zamierza znaleźć sobie starszą partnerkę. Znam wiele takich przypadków. A facet, któremu imponuje tylko młodość a nie zwraca uwagi na inteligencję, charakter - nie nadaje się do niczego i żadna porządna kobieta go nie zechce

dlatego nigdy nie chcialam faceta ktory leci na mlode tylko... a teraz niewiadomo czy z takim nie jestem :( to mnie dobija. codziennie o tym mysle. mowilam swojemu lekarzowi, ze mam wrazenie ze kobieta po 30tce jeststara i niepotrzebna. a on mi na to ze zmarszczki dodaja charakteru... chyba facetowi :( ukrywam sie ze swoja depresje. wszyscy mysla ze jestem wesola i lubie pozartowac. a i raz jakis idiota 2 lata mlodszy, ja mialam z 23 zapytal "masz jakies mlodsze kolezanki?" jak tak mozna?! co za prymityw. teraz ma starsz a ode mnie dziewczyne piekna brunetke, wygladajaca mlodo. co myslicie o wypelnianiu zmarszczek?powaznie o tym mysle. juz rozmawialam z chirurgiem plastykiem, przyjmujacym w krakowie. dojade tam ze swojej zabitej dechami wiochy. mam dosc tego przytlaczajacego miejsca :( jeszcze do tego strasznie wscibska sasiadka. i brak stalej pracy. w lutym koncze prace interwencyjne. chcialabym bardzo wyjechac stad za granice i miec normalna prace i zarobki. na te botoxy przeciez trzeba zarobic. nie powiem nic mezowi, zrobie to w tajemnicy. moze porozmawiac z nim o tym jak sie czuje? ale czy to cos zmieni? mysle ze to wszystko nie ma sensu jak ma mnie zostawic dla mlodszej jak bede np po ciazy. ja bym sie wtedy zabila. nie znioslabym tego.

Gość faceci zawsze marzą
o młodych, 16-20, weź się ogarnij stara babo

tak, mam zmarszczki pod oczami, na czole i bruzdy nosowo wargowe z wady zgryzu. nie bede tego leczyc, bo to z 10 tysiecy. wole pozbyc sie zmarszczek, bo na to mnie stac. a wada zgryzu to tylko wystajace ale rowne przednie zeby i taki dziubek. u nas to rodzinne. mama i siostra tez takie maja. mam problemy z hormonami odkad byla nastolatka. jestem pewna ze to ma wplyw na zmarszczki. faceci zawsze marzą - sama bedziesz stara. zycze ci zebys sie czula tak jak ja.