Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjebbbbba

NAPISALAM KIEROWNICZCE SMS-A - NIE ZALUJE

Polecane posty

Gość zjebbbbba

to stara jedza, mimo ze wchodzilam jej do dupy i super odwalalam swoja prace to mnie zwolnili ! nie znam nawet powodu, powiedziala nawet kto wylatuje ( jak sie zblizal koniec miesiaca) mowila do mnie o kims innym, smiala sie ze ta osoba ma lewe rece, ze miala swoja szanse i zamronowala.. A tu się dowaiduje, że to ja wylatuję :O wkurzylam sie i napisalam, ze mowila co innego i ze nie nadaje sie do tarcia chrzanu nawet, nie zaluje

Gość chyba jestem aspoleczna:(
uważaj, bo takie akcje działają destrukcyjnie na psychikę. Jak cie wywalają niesprawiedliwie, mam na mysli.

Gość zjebbbbba
tzn co kkonkretnie?? ja po prostu bylam w szoku, kiedy to szef a nie kierowniczka do mnie zadzownil, ze musze spadac, zacząć motać- sam nie umiał podać powodu :O :O :O tak z dnia na dzien...mam dystans do siebie wielki, ale dobrze wiem, ze w tej dziedzinie akurat wiem co robię, znam się na rzeczy, wiec wiem ze to jej kaprys lub gorszy dzien, bo mial wyleciec kto inny, caly cza o tym gadala

Gość chyba jestem aspoleczna:(
no toja niesprawiedliwie pracę straciłam x razy. Bo ktoś mógł mnie zwolnić bez konsekwencji, bo byłam słabą psychicznie idiotką, która nawet nie zaszantażowala ich tym, że wie o ich przekrętach.