Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tobiuuut

NIE MAM CO JEŚĆ- NIE JADLAM 2 DNI A NA DODATEK ON MNIE BIJE

Polecane posty

Gość tobiuuut

nie będę się rozwodzić bo duzo pisania pracowalam tylko ja, przedwczoraj stracilam prace , on nie pracuje, a to co zarobilam dalam na mieszkanie, nie mialam nawet 2 zl dla siebie.. poklocilismy sie, on nagle stal sie potworem budze sie w taki sposob, ze siada mi kolanami na glowie, z otwartej reki dostaje za glupie spojrzenie sie , albo mnie ciagnie za wlosy po pokoju .. jest psychopata tak mi sie wydaje.. wlasnie wyszedl z domu a ja od wczoraj odkad zjadlam rano o 8 kromke nie mam co jesc, wzial mi telefon nie mam nawet gdzie zadzwonic ani co kupic, bo nie mam ani grosza ... nie mam gdzie wrocic, jestem mega glodna a pewnie juz dzis nie bedzie nic, zdycham!!!!!!!!!!!!!!!!:(((((((((

Gość tobiuuut
w dodatku przeszłam na diete i żywie sie tylko jego nasieniem ..

Gość tobiuuut
malo oryginalny podszyw

Gość sdhsidhsodhsohsodh
A kogo obchodzi twoje życie? Sama debilko sobie takie życie i faceta wybrałaś. Nas to gówno obchodzi. Idź się powyżalać mamusi.

Gość sdhsidhsodhsohsodh
A kogo obchodzi twoje życie? Sama debilko sobie takie życie i faceta wybrałaś. Nas to gówno obchodzi. Idź się powyżalać mamusi.

Gość rolek
głupi ludzie z was sa .

Gość tobiuuut
jeszcze trzeba tę matke miec by móc sie wyzalac, wiec sie stul idiotko

Gość karikakaika
Ja prawie nie jem od 17 dni, bo ma zapalenie trzustki i mimo, ze na glodniaka tez boli to po jedzeniu juz mega, a dostalam dzis skierowanie do szpitala, wiec wolalabym zeby mnie ktos bil, tak sie czuje od dwoch tyg, nie moge oddychac bole w klatce piersiowej, bole galek ocznych, brzucha, nudnosci, glowy- to na pocieszenie :)

Gość Szyszka,
sdhsidhsodhsohsodh spieprzaj, życzę ci by tobie kretynko zdarzyła się taka sytuacja szmato :/ Autorko A ile masz lat? Powinnaś zgłosić to na policję bo będzie coraz gorzej poczytaj sobie tematy o takich tępakach psychopatach

Gość tobiuuut
a jak zrobie lodzika w galerii to dostane 100 zł na jedzenie ?

Gość madame and lady
ludzie na tym forum to debile :/ a jak to nie podszyw dziewczyna chce sie wygadac- nie moze bo zaraz jakies kurwy z kafe wejda i zgnoja dziewczyne zamiast jej cos doradzic :/ autorko nie masz nikogo bliskiego w miesicie ? nic ciebie przy nim nie trzyma - ani nie masz pracy ani chyba dzieci spakuj sie poki go nie ma i wynos sie z tego domu nie bardz niepowazna.

Gość tobiuuut
jako galerianka na przyklad

Gość tobiuuut
dzieki podszywy nie, nie mam do kogo isc, tak to by mnie tu juz nie bylo co mam niby sprzedac??? televizor, ktory nie jest moj ? komputer ktory nie jest moj? nie nosze bizuterii a ciuchow tez za bardzo nie mam, bo nawet w zimie chodze w wiatrowce mam 21 lat

Gość madame and lady
jestes mloda- a znajomi ? jakas przyjaciolka ? jak to tak jestes sama nie masz nikogo? moze idz staraj sie o nowa prace w restauracji jako kelnerka... w jakim miescie mieszkasz?

Gość madame and lady
jestes mloda- a znajomi ? jakas przyjaciolka ? jak to tak jestes sama nie masz nikogo? moze idz staraj sie o nowa prace w restauracji jako kelnerka... w jakim miescie mieszkasz?

Gość madame and lady
autorko a jego nie mozesz uderzyc ? walnac mu patelnia czy czyms powiedziec zeby sie odpierdolil ze nie dasz soba szastac

Gość weraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa342
dokładnie, zamiast spierdalać to ty tam siedzisz jak nienormalna....:O ale jeżeli ktos lubi byc bity...

Gość weraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa342
pójdź na policje gdziekolwiek oni cos wymyślą, do mopsu po jednorazową zapomogę...

Gość czemu nie uciekniesz?
Zwiewaj zanim wróci i cie zabije...

Gość biala mewa
ja tez nie mam co jesc staram sie znalesc prace ale po 40 nikt mnie nie chce mam srednie policealne rzucilam prace zeby zjac sie dziecmi mojej siostry bo ona musiala sie dorobic za granica a ojciec tych dzieci to alkoholik zostawil je same dzieki mnie 1 skonczyl gimnazjum drugi srednie zalatwialam jej sprawy wszyscy pukali mi sie w glowe jaka jestem glupia a mi tak bardzo bylo ich zal za to ze smialam powiedziec jaki to jej maz skurwysyn wyrzcila mnie z domu taka dostalam zaplate za moje dobre serce nigdy nie wzielam zadnych pieniedzy od niej zawsze mowila ze za duzo trace ze ja oszukuje jak to jest nie pije jestem odpowiedzialna mam wysoka kulture osobista i nie nikt nie chce mnie zatrudnic moja siostra tylko dawala pieniadze dla swoich dzieci na jedzenie i na oplaty ja zylam ze swojej kuroniowki