Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sewerynn

Trudna sytuacja . Co myśleć o takiej dziewczynie ?

Polecane posty

Gość Sewerynn

Byłem sam pisałem do dziewczyny i w tym czasie udało mi się nawiązać kilka ciekawych znajomości. Napisałem także do dziewczyny którą kojarzyłem ze szkoły. Miała chłopaka ale o tym nie wiedziałem. Ale gdy zobaczyłem że nie jest sama to sam odpuściłem. Po jakimś miesiącu odbieram telefon a to ona. Pogadaliśmy . Zerwała z nim. Wtedy miałem już na oku inną z którą przez ten miesiąc miło mi się pisało. Przez jakiś czas pisałem z jedną i drugą ale w końcu zdecydowałem się na tą z którą dobrze mi się pisało a z tamtą urwałem kontakt. Ta co zostawiła chłopaka zaczęła codziennie wchodzić wtedy już do mojej dziewczyny na profil społecznościowy a nawet pisała coś do niej ale z czasem dała sobie spokój. Nie wyszło mi z tą dziewczyną ale związałem się z jeszcze inną z którą byłem pół roku. Teraz mam na oku tą która zerwała z chłopakiem , okazało się że przez ten rok wróciła do tego swojego i była z nim jeszcze pół roku ale już im nie wyszło. Co mam myśleć o dziewczynie która zerwała z chłopakiem z którym była już rok po tym jak do niej napisałem ? Co wy o tym sądzicie ?

Gość Sewerynn
Podbijam