Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturalna

MATURA- jakie macie pomyśły, żeby ściagać?

Polecane posty

Gość maturalna

temat dla kreatywnych ludzi!!!!!!! :) Jakie macie pomysły, żeby ściągnąć na maturze???

Gość maturalna
widzę, że nie ma tu kreatywnych ludzi :P

Gość ghjgjgh
nie ma tu takich idiotów :o Matura jest tak banalna, że jak ktoś jej nie zda bez ściągania to porażka...

Gość maturalna
oczywiście masz rację, też uważam, że matura jest banalna. Sama zdawałam maturę parę lat temu i praktycznie nic się na nią nie uczyłam a zdałam dobrze. Ale chciałam się dowiedzieć jakie macie pomysły.... te pomysły też mogliby wykorzystać studenci podczas sesji :P np moja koleżanka zawsze podczas egzaminu miała słuchawkę w uchu podłączoną do telefonu, miała długie włosy, więc nikt nie zauważał. i cicho dyktowała pytania a ktoś z drugiej strony telefonu dyktował jej odpowiedzi. :) nie każdy jest tak odważny, ale jej się udawało i dobrze na tym wyszła!!!!

Gość martiina
hah faktycznie podziwiam, bo jak złapią kogoś że ściąga to unieważniają egzamin wszystkim którzy są na sali, ładnie potem się ludzie wkurzają :P

Gość hfjjhgvh
ja pochowałam mnostwo karteczek ze sciagami pod spodniczke ;p skorzystałam tylko raz ale nie było szans zeby ktos to zauwazyl