Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cravl

co facet czuje po rozstaniu

Polecane posty

Gość cravl

cześć mam problem mieszkałam z facetem przez dwa lata oświadczył mi się założyliśmy firmę planowaliśmy wiele spraw nagle oświadczył że poszukuje czegoś świeżego że chce odetchnąć że musi zmienić swoje otoczenie powiedzcie mi jak to? dałam wszystko co mogłam i to czego się dowiedziałam od niego to że za wcześnie dał swoje obietnice że chce jeszcze pożyć że tyle przed nim a ja zachowuję się jak dziecko to było njawiększym ciosem dla mnie dziecko- prałam gotowałam wysłuchiwałam rezygnowałam z siebie i ze swojego życia dla niego a on mi mówi że nie spodobałam się jego rodzinie bo jestem zbyt otwarta zbyt stanowcza i że nie dbam o swój wygląd ale jak to robić skoro wszystko zgonił na mnie? jestem atrakcyjną osobą wiem o tym nie jestem dzieckiem wiem o tym tylko co mam czuc skoro obiecał mi ślub obiecał mi wspólną przyszłość i po tak wielkim wysiłku zostawia mnie zrezygnowałam ze wszystkirgo boję się że wykastrował mnie z uczuć zostawił mnie na mieszkaniu bez inwestorów bez pracy i groszap rzy duszy powiedzcie mi co mam robić wciąż go kocham ale nie chcę wracać nie chę być sama jednocześnie kończę studia jestem bez pracy pomóżcie

Gość ja juz sama nie wiem
jesli mialas jakis wklad w zalozenie firmy to moze powinnas udac sie po porade do prawnika zeby odzyskac swoja czesc? nie wiem dokladnie jak to funkcjonuje ale moze sa jakies szanse zebys chociaz odzyskala czesc firmy (bo nie licza sie tylko wlozone pieniadze ale takze pomysl itp)...

Gość cravl
kwestia jest taka ze to firam jednoosobowa nie patentowalam swoich pomyslow nic nie orbilam w tym kierunku w sadzie nie mam szans ale nie o to mi chodzi chce byc szcesliwa znajde inny sposob ale mam wielka rozpacz w sercu i wielki bol jak sobie pomoc chce dac szanse komus ale nie wiem jak?