Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamanaKrancuSwiata

Do kobiet w ciąży powyżej 30 tygodnia

Polecane posty

Gość MamanaKrancuSwiata

Kochane, czy odczuwacie bóle krocza? Jestem w 36/37tygodniu i prawie chodzić nie mogę! makabrycznie mnie boli krocze a przy przekręcaniu się na łóżku już w ogóle.. Czy Wy też tak macie?

Gość mks3
niestety też tak mamy. dziecko napiera wszystko się przygotowuje. ją już po terminie i odczuwam ten ból najgorzej. ... :(

Gość MamanaKrancuSwiata
oj to współczuje.. dobrze wiedziec, że to nie powód do paniki.. Kurcze to strasznie uciążliwe. Tak jakbym 10 lat na rowerze nie jeździła i pojechała z marszu 100 km.. jakby zakwasy.. ale to okropne rozrywanie w kroczu po prostu. Dziękuje za odpowiedź.

Takie bóle i napieranie są normalne na "końcówce". Chyba że jest to naprawdę silny ból, nie do wytrzymania, wtedy tego nie lekceważ. Jedna z moich znajomych tak miała i okazało się, że rozeszło jej się spojenie łonowe. Nie do końca się orientuję, na czym to polega, ale to niezbyt przyjemna sprawa :(

Gość kalafiorowa
ja jestem w 35 tyg i od dwóch dni odczuwam ból w pachwinach i tak sie własnie zastanawiam czy sobie gdzies nogi naciągłam ( choc szpagatów przeciez nie robie) :)) czy juz sie zaczyna rozciąganie. czasem też jak mały sie za duzo rusza to takie kłucie w podbrzuszu czuje, niezbyt przyjemne...