Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promocja ?????????

PROMOCJA ,PROMOCJA .. . . . . . .co wy o tym myslicie????

Polecane posty

Gość promocja ?????????

Hej mam salon fryzjerski i tak sobie mysle, ze chciała bym zrobić jakas fajna PROMOCJE dla moich klientów stałych i aby zachecic jakis nowych klientów. I tak sobie wymsliłam ze moze cos takiego mogło byc , ze karzdego miesiaca cena promocyjna na inny zabieg np. STYCZEŃ pasemka LUTY strzyzenie meskie MARZEC prostowanie itd. kazdy miesiac do konca roku. Iinformacje o promocjach umiesciła bym na wizytówkach. Zastanawiam sie co wy jako klienci myslicie o takiej promocji ?? Ewentualnie jak macie inne fajne pomysły to piszcie .

Gość kwejka
np. co 5 wizyta gratis.

Gość papirówka
i tak zawsze chodzę do jednej fryzjerki przez długi czas,człowiek się przywiązuje więc cena nie ma dla mnie specjalnego znaczenia, cieszyłam się za to zawsze z prezencików, które jako stałą klientka dostawałam, a to jakiś nowy lakier a to jakiś szampon

Gość ubjgkej,
karta stałego klienta i co 5 strzyżenie gratis...

moga byc takie miesieczne promocje ale wymysl tak zeby byly zgodne z najczestszymi imprezami na przyklad. tak jak w styuczni karnawal to np loki taniej, na wiosne trwale dla starszych pan ktore sciagaja czapki po zimie. pozniej scinanie wlosow, np w czerwcu fryzury slubne itd.

Gość promocja ?????????
uzasadnij dlaczego glupie??

Poza tym nie znam ani jednego salonu który robiłby promocje, promocja w salonach źle się kojarzy jak dla mnie, mnie fryzjerka daje od czasu do czasu własnie jedwab

Gość promocja ?????????
klient jak zerknie na cene to sam oceni czy mu sie polaca a ja bede miala taniej niz zwykle.

Gość Catella
Chodze do salomu fryzjerskiego takhego mojego juz od 3 lat i tam jest tak ze zostawia sie swoje dane(jesli sie chce) i co miesiac jest losowanie i 3 klientki wygrywaja (3 takie jakby nagrody)albo np. Strzyzenie, jakies kosmetyki do pielegnacji wlosow, itp:D

Gość sdfghjkl;
znowu dzisiaj napisałas z tym samym bykiem ortogr. Każdego a nie karzdego.Jeszcze tak napiszesz na tych wizytówkach i ludziska sie zraża do takiej fryzjerki.

Gość promocja ?????????
ok ale ja tez chciała bym jakos zachecic nowych klientów , musze cos zrobic aby klienci usiedli mi na fotelu ,bo jedwab to sie zgodze moze byc dla stałych ale ja chce jakos zachecic nowych klientów poniewaz moj salon istnieje 1,5roku i mam duza kakurencje która byla juz wczesniej.

Gość promocja ?????????
uppppp

Gość promocja ?????????
niech se kupi słownik na promocji ciekawe jak wizytówki wyglądają z bykami pewnie dobrze że w słowie promocja nie można zrobić błędu :)

Gość dużo zależy od ludzi
Szczerze mówiąc ja bym nie poszła do nowego salonu, skoro chodzę od lat do jednego i jestem zadowolona. Nie chciałabym ryzykować.

Gość promocja ?????????
sorki jestem dyslektykiem i dysgrafikiem niestety ale za to inne rzeczy potrafie bardzo dobrze.;-)

Gość pycka681
catella fajnie masz w tym salonie

Poza tym moja fryzjerka zna moje włosy. Kto będzie chciał przyjść do ciebie to przyjdzie bez promocji. U mnie salony które robią promocje po miesiącu padają bo znaczy to że salon źle prosperuje.

Gość promocja ?????????
mysle ze nic mu nie brak

Zrób jak uważasz, to twój biznes.

Gość promocja ?????????
che znac opinie klientów czyli was jak znajde kabel od aparatu to wysle fotki salonu

Gość promocja ?????????
podajcie mi linka do tej stronki co moge fotki przesłac.

Gość vghgjugg
jak na wizytowkach? dasz mi wizytowke w styczniu ja zajrze do niej w maju to promocja bedzie juz nie aktualna, beznadzieja z zapisem na wizytowkach