Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lajtowa

co u was slychac ciekawego?

Polecane posty

Gość jdjdjdjd
dkdkdkdkd

Oj Macius przeciez ja cie o zadne zarzuty nie oskarzam:-) nie jem miesa odkad zobaczylam jak dziadek zabija mojego kochanego kruliczka:-( mialam wtedy moze z szesc lat. :-( i tak to przezylam ze teraz sie brzydze

Gość Maciek Be
Kroliczka.

Gość jjkhjkh
jjkhk

O ja pier**** przypominasz mi faceta ktory ma pizzerie u mnie w miescie. ale tylko z twarzy na szczescie

Lajtowa - Twoja historia o króliczku jest wręcz identyczna z moją. Za czasów licealnych zajmowałam się na wakacjach królikami mojego dziadka (pokochałam je). Wróciłam z wakacji do domu a mama zrobiła obiad. Zjadłam, ale stwierdziłam, że ten kurczak dziwnie smakowała. Okazało się, że zjadłam jednego z moich ukochanych królików :( Potem nie jadłam mięsa przez kilka lat - w efekcie zafundowałam sobie anemię (włosy leciały, wyglądałam strasznie). Fakt to moja wina, bo nie zastosowałam żywności zamiennej. Wróciłam do mięsa, ale jem je od święta. Mięso nie ma już tego smaku co dawniej. Dobra historia nudna, ale już nie będę kasować ;) A co do frustracji seksualnej- Lajtowa jestem sama, to chyba wszystko tłumaczy :D Sama się z siebie śmieję, że w ogóle o tym napisałam. Anonimowość jednak rozwiązuje język.

Gość Maciek Be
Jajka sadzone.

Gilgotki jakbys byla moim odbiciem lustrzanym. Ehhh od wczoraj tez jestem sama. Zerwalam z facetem po ponad poltoraroku a takich sie nabawilam przy nim kompleksow i frustracji sexualnych ze az szkoda gadac:-(

Maciek jesli moge wiedziec o co ci z tymi jajkami sadzonymi chodzilo?:-) bo jakos nie lapie za bardzo

Gość jdjddjjd
jklkljlj

Gość Maciek Be
Napisalem cokolwiek, zeby przepchnac posty, bo kafeteria jest w renowacji.