Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Farba do włosów

Cyfrowy Polast jak odzyskać wpłaconą kwotę

Polecane posty

4 lata korzystałam z Cyfrowego Polsatu, chciałam zrezygnować w końcu, napisałam pismo, i po 3 miesiącach miałam zakończyć z nimi umowę, to był ostatni miesiąc już i wpłaciłam pieniądze jak zawsze. Od 2 lat nie dostawałam w ogóle druków do wpłat, zgłaszałam to pracownikom kiedy dzwonili z pretensjami że spóźniam się z wpłatą, wpłacałam zawsze na ten sam numer konta aż tu nagle dzisiaj dzwoni automat że nie ma wpłaty za ostatni miesiąc. I podał numer konta. Numer konta nie zgadza się z tym który ja miałam od 4 lat w dodatku kwota do zapłaty jest wyższa o 2 złote. Jak teraz odzyskać tą kasę? Została zaksięgowana, o zmianie nie byłam informowana. Kasa przepadła i mam płacić jeszcze raz??

Gość upupupupu
az trudno uwierzyc, ze sa tacy naiwniacy, ktorzy sa sklonni zaplacic jeszcze raz :o masz potwierdzenie wplaty=wplacilas moga ci naskoczyc

Ale zmienili numer konta do wpłat o czym w ogóle nie wiedziałam. Automat wydzwania że nie odnotowali wpłaty i jak nigdy podaje numer konta co nigdy nie zdarzało się. Kasa wpłacona tydzień temu.

Gość ubjgkej,
dlatego w życiu nie podpisze umowy z takimi darmozjadami

Gość etyhryt
Dzwonisz do nich i mówisz, że jak zawsze wpłaciłas kwotę na stały numer konta, tydzień temu i już. Po sprawie. Jesteś debilką z zamiłowania czy jak?

Gość Anikar
Ja mialam podobną sytuację, tylko ze dwa lata temu .zadzwoń nda biuro obsługi,po podaniu danych, również z rachunku który zapłaciłam, kwota została przeniesiona na prawidłowe konto. Dwa razy nie płaciłam, nie było z tym żadnego problemu.

Gość trop
zadzwoń do BOK'u i powiedz, że zapłaciłaś albo napisz do nich list i załącz ksero potwierdzenia wpłaty.