Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyrabiamjuż

Moje ciało przegrywa z psychiką

Polecane posty

Gość niewyrabiamjuż

:-( nie wyrabiam chyba musze bardzo siebie nienawidzieć, ale nie wiem czemu :-( nie pamiętam kiedy ostatnio zjadłam normalny posiłek :-( nie jem nic cały dzień, a potem wracając z pracy kupuję ciastka, batony itp. i to jest mój jedyny posiłek w ciągu dnia, napcham sie że aż mi niedobrze :-O zaczęłam pracować nad psychiką, bo to co rozbiłam było straszne, juz nawet nei maiłam ochoty na nic słodkiego, marzyłam o zwykłej kanapce z pomidorem, a mimo to nadal kupowałam słodycze i wszystko, co najbardziej niezdrowe :-(

Gość niewyrabiamjuż
moje biedne ciało sie meczy,czuję jak zipie, daje mi sygnały,z ę ma już tgeo dość, ja sie zaczynam bać i postanawiam o siebie dbać, ale trwa to 1 dzień i znów to samo. Doskonale wiem, jakie mogą byc konsekwencje,a mimo to robię to na przekór zdrowemu rozsądkowi, zupełnie jakby wewnątrz mnie siedział jakiś powtór , który ma nade mną władze i dąży do tego, zeby mnie zabić moimi własnymi rękoma

Gość nheaven
A ja uczę się do sesji i moje ciało również cierpi, co prawda słodyczy nie lubię, ale samymi serkami to ja sobie witamin nie dostarczam :/

Gość dla autorki topiku
Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related http://www.vismaya-maitreya.pl/naturalne_leczenie_lewatywa_-_jak_to_zrobic_cz2.html MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Dokładnie postudiuj i zastosuj zalecenia z t STRES

Gość niewyrabiamjuż
serdecznie dziękuję za wpiś i chęć pomocy, ale ja już to wszytsko wiem i strony te znam na pamięć. Mam w 1 paluszku metody Tombaka, Małachowa, czesto stosuję głodówki, ale nigdy nie potrafię ich utrzymac i wyjśc z nich prawidłowo, jeśli mam okres chwilowy,ze dbam o to, co jem to ZAWSZE jest to dieta witariańska i czuję sie wtedy rewelacyjnie, złe myśli odchodza i dusza i ciało są jednoscią, ale przychodzi dołek i odzywa sie we mnie jakas nienawisc i cheć skrzywdzenia samej siebie :-O

Gość niewyrabiamjuż
oczyszczam organizm lewatywami, ale zawsze porzucam w połowie drogi i znów zaczynam od początku :-O uwielbiam stepper i w dobrych momentach, jak juz na niego wejdę to z przyjemnoscia chodzę 60 minut, ale jednbak wolę tego nie robić, bo wiem, ze mi to zaszkodzi. Ja po rpostu dążę do autodestrukcji

Gość możesz upic tord
up

Gość podnoszęęęęęęęęęęęęęęęęee
s

Ja za to czulam przygnebienie na tyle silne ze czulam calym cialem ciezar i niepokoj.To bylo straszne.Nie potrafilam normalnie myslec.Zaczelam oczyszczac watrabe,pozniej pilam soki wg Gersona ssanie oleju i glodowka.Miala byc na sokach,wg Breusa ,ale organizm nie potrzebowal soku wiec byla na wodzie.Po jakims czasie przerwalam.Przeszlam etap silnej potrzeby ogladania przepisow, mysleniu co zrobie na swieta lun dla znajomych.Z mieszkania pozbylam sie gratow tak jak z wnetrza.Mysli czyste uswiadomily mi ze stan psychiki jest wynikiem silnego zanieczyszczenia.Teraz czuje sie lekko.Jestem wesola i nie mam czarnych mysli.Otworzylam oczy,widze duzo swoich bledow.Mam chec do nauki i widze cel w zyciu.Nadal jeszcze duzo do oczyszczania,ale roznica jest nie do pomyslenia.Przede.wszystkim.stan psychiki,nie jest mi smutno nie mam potrzeby rozmowy z nikim tylko dla samego przebywania z kims.Sama ze soba sie swietnie czuje i mam wszystko lepiej poukladane. Kiedys malo wiedzialam o glodowce i wychodzilam objadajac sie slodyczami.Teraz przejadalam sie owocami.Jestem na surowych warzywach i owocach.Jak chcem cos.slodkiego to jem gruszke lub sok jablkowy pije.Naprawde nie ciagnie mnie do zakazanych,to nawet mi niesmakuje,bo probowalam dla sprawdzenia z ciekawosci. Mam nadzieje ze znajdziesz droge do oczyszczenia ciala.Bo caly sekret to czyste cialo.A to juz nie jest proste.