Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amicaaaaa29

D;aczego byli odzywaja sie po kilku latach?

Polecane posty

A dobre jest to, że niektóre kobiety mając obecnego partnera z byłymi mają dobry kontakt i mają ich za przyjaciół i w razie czego wiadomo... łóżeczko.

Gość amicaaaaa29
ja z zadnym swoim bylym nie utrzymuje kontaktu. a tutaj mnie zaciekawilo.

kIaudia. Facet zawsze wraca po to czego nie dostał,jeśli dostał wszystko nie ma po co wracać My tu rządzimy - Trochę jest w tym prawdy, ale czasem facet wraca po jeszcze na zasadzie - lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.

Gość Afrodyzjakkkk
moja eks kiedys o przyszla do mnie mnie odwiedziec. Ja ja rzucilem z 2 lata wczesniej. usiadla na lozku, a ja jej od razu bluzka w gore stanik na bok, polozylem ja na lozku , zero krepacji, najlatwiejszy seks jaki moze byc. Nawet nie wiem czy kawe zdazylem zrobic :D:D:D

Gość ppolcia741
mój tam się nie odezwał. A szkoda, przynajmniej wiedziałabym, że sukinsyn jednak czasem o mnie myśli.

Gość amicaaaaa29
to bylo do przewidzenia ze sie z ta nowa rozstanie. bo jak widac sie nie zmienil a ona w koncu przejrzala na oczy i zroumila ze z kims takim przyszlosci nie ma. alw w sumie 5 lat byli ze soba.

Gość babeLily
odzywaja się, bo nie chcą palic mostów, chcą mieć otwartą furtkę w razie czego. A jeśli nawet im sie układa w nowym związku to odzywaja się do byłej, bo chca usłyszeć, że jej się jednak nie układa, że tęskni, że z żadnym jej nie jest tak dobrze jak z nim właśnie byo... To ich dowartościowuje, faceci tego potrzebuja :)

Gość babeLily
wiele osób mówi,że seks z eks jest podniecający, że to nic złego... a co, jeśli tych eks było kilku/kilkunastu??? niesmaczne prawda? Ale są amatorzy, ja na szczęście do nic nie należę. jak cos kończę to ostatecznie. nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki uważam.

Gość gość
Myślę, że wrażliwi mężczyźni mają uczucia i czasami mogą żałować swoich decyzji (chodzi mi o porzucanie byłych). Zdają sobie sprawę, ze były wartościowe i ciężko im, ze bez nich są nieszczęsliwi i zyja w związkach, w których by nie chcieli być.