Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no powiem ci ze

seks do konca przy braniu pigulek

Polecane posty

Gość no powiem ci ze

hej mam pytanie: czy pozwalacie facetom konczyc w srodku jesli zazywacie pigulki antykoncepcyjne? Zaszła ktoras w ciąze?

Gość bdjcjfkdsbz
Oczywiście, że tak. Od tego są tabletki. Ciąże wynikają z nieprawidłowego stosowania lub z sytuacji zmniejszających działanie tabletek.

Gość no powiem ci ze
no tak, niby tez to wiem :) a jeszcze jedno, jak dostane miesiaczke w nocy to tabletke wziac najlepiej rano czy nie bedzie rzutowac jak zrobie to powiedzmy o 18? Moze juz szukam dziury w całym, Ale jak w nocy to nie wiem czy po polnocy czy przed ;p

Gość bdjcjfkdsbz
Możesz wziąć o 18, nie ma to znaczenia. Weź o takiej godzinie o jakiej będzie Ci wygodnie brać przez cale opakowanie.

Gość przy każdym leku, a tabletki
antykocepcyjne to lek ( pewnie nie wiesz) jest taka kartka , zapisana drobnym drukiem z dwóch stron. Ona nie służy do podcierania sobie tyłka , tylko do lektury ( tzn. musisz ją przeczytać) . Wiesz? Tam masz wszystko napisane

Gość a no bo ty
enfant a Ty czujesz sie jakos lepsza, ze "docinasz" ludziom na forum?? Watpie i to bardzo ze w rzeczywistosci jestes rownie blyskotliwa...:/

Gość 8357274892651649404.
Kfjdndbdjdci

Gość a no bo ty
Enfant Terrible a ty taki znachor jestes we wszystkim czy tylko ze rzniecia masz doktorat?

Gość 8357274892651649404.
Pamparampam

Gość no powiem ci ze
co do pierwszych dwoch pytan to z czystej ciekawosci, bo wiem ze sa kobiety ktore na to nie pozwalaja a co do trzeciego to rzeczywiscie mnie to nurtuje, a ty jak taka zszokowana moja "glupota" jestes, to zajmij sie czyms bardziej tworczym