Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Larissa.

Odkryłam ostatnio...

Polecane posty

Hej! Ostatnio przy oglądaniu filmików erotycznych zawróciłam uwagę, że mega podnieca mnie jak facet stęka przy orgaźmie. Wczoraj rozmawiałam o tym z moim facetem i poprosiłam, aby wydawał takie dźwięki przy orgaźmie. Zrobił tak jak się dzisiaj kochaliśmy....o jaaaaaaaa podnieciło mnie to nieziemsko! Fajne jest to, że po kilku latach życia seksualnego człowiek wciąż odkrywa bodźce, które tak na niego działają! :) Też Was to kręci? A może są jakieś inne rzeczy, przy których wariujecie w łóżku? :)

Gość ja juz dawno to odkrylam...
moze masz tak jak ja ja odkrylam kiedys dawno temu jak mnie jara jak sie dobieram do faceta ...normalny odlot.... nie wiem czemu tak mam ale facet jest zadowolony jemu dobrze i mnie tez....

Akurat dobieranie się do niego, striptiz, wkładanie mega seksownych ciuszków, odgrywanie jakis ról (np. ja jestem sekretarka, on moim szefem) to stosujemy czesto :) Kiedyś również przy dużej ilości alkoholu gralismy w gre planszową z własnymi zasadami, np kiedy przegrywałam, przebrałam sie w seksowną bieliznę (gorset, pończochy, rękawiczki, szpilki itp.), on wymyślał dodatkowe zadania, musiałam np zrobic striptiz, obciągnąć mu, zatańczyć, on całował mi stopy, robił minetke, całował po karku, brał od tyłu- grę oczywiście przerwalismy, wiadomo jak sie skonczyło:P Podniecaja mnie takie akcje ;)