Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Braceklalady

Co dać komuś kto jest na oddziale intensywnej opieki medycznej?

Polecane posty

Gość Braceklalady

Tak jak w temacie. Chodzi mi o takie podstawowe rzeczy jak naczynia, artykuły higieniczne. Dzwoniłam do szpitala ale dobić się nie można

Gość pracuje na oit
mozesz przyniesc wode do picia, słomkę taką do picia, albo soczek w kartoniku, jakiś krem do twarzy, recznik,jezeli osoba jest przytomna i w miare sprawna to mozesz przyniesc owoce

Gość goonies
ta osoba jest przytomna/nieprzytomna? w jakim stanie ogolnym? długo jest juz na oiomie? ja bym wziela recznik, reczniki papierowe, mydło w płynie, chusteczki nawilzane, kubek, łyzeczke, wode mineralna niegazowana, biszkopty ( o ile ta osoba moze samodzielnie jesc)

Gość Zakrótkowiec
gacie na zmianę

Gość rousi
dwie gabki do mycia, ręczniki, mydło, jakis balsam może być najlepiej sudocream, bielizne, piżamę na zmianę,

Gość Braceklalady
Jest ta osoba przytomna. Ale za bardzo się nie rusza. Leży tylko cały czas. Na tym oddziale jest ze względu na możliwa konieczność amputacji nóg

Gość Braceklalady
Jest ta osoba przytomna ale za bardzo się nie rusza bo ma mieć podobno nogi amputowane bo są mocno odmrożone albo nawet zakażenie jakieś..,. Jest tam 4 dzień. To daleki kuzyn mojej mamy dopiero się o tym dowiedzieliśmy

Gość i co ccccccccccccccc
opp