Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie dziewczyna!

Jak zniszczyć wieczór koleżance na studniówce??

Polecane posty

Jak uprzykrzycć życie dziewczynie na studniówce?? Nie lubię jej! Jest lubiana, ładna nawet bardzo, dobre ma oceny choć nie uczy się cały czas. Wszyscy pytali się w co idzie. Najgorsze jest to że idzie z chłopakiem którego znam i nigdy nie zwrócił na mnie uwagę!!! Na nia tak!!! Chce jej popsuć studniówkę. Wkurza mnie jej figura, to że ja uczę się cały czas i g... z tego mam!!!!!!!!!

Gość vrvbrwe
pasztecie zazdroscisz bo ciebie nikt nie chce nawet kijem ruszyc :D

Gość Dzis
Rusz dupe i zrob cos ze soba, Zazdroscisz jej? Nic nie ma za darmo, ale niestety charakteru nowego za zadne pieniadze nie kupisz. Dziwisz sie ze nikt Cie nie lubi? Mi sie wydajesz głupia gówniara i tyle. Zostaw dziewczyne w spokoju

Gość jaka,ś
Jestem pewna ze żartujesz-na pewno tak nie myślisz.A jeżeli się mylę-no to problem. Dziewczyna ma tyle zalet-to tylko ją polubić,zaprzyjażnić się z nią. NIe na pewno wkręcasz.

Wlasnie se pierdlam pasztete z kaczki :)

Ona jest taka idealna ze az jej nienawidze! Ma idealne zycie a ja? W sobotnie wieczory zakradam się do spiżarki i obżeram się kielbasą z Lidla...

Gość Grzebię se w dupie
Przestań jej zazdrościć. Nawet jeśli byś jej coś zrobiła to skoro ona jest tak lubiana to będzie mieć po swojej stronie pełno osób i wtedy one będą przeciwko Tobie i ci oddadzą za to co jej zrobiłaś. Pożałujesz tego.

Gość dziś na pomarańczowo
nic jej nie zrobisz, a jak choćby spróbujesz, to tylko sobie zniszczysz wieczór i dodatkowo końcówkę szkoły. ta dziewczyna jest ładna, dobrze się uczy, lubią ją. Ciebie nie. jak myślisz, jeśli wywiniesz jej jakiś numer, to po czyjej stronie stanie klasa? facet? na pewno nie po Twojej. daj sobie spokój, bo tylko sobie zaszkodzisz