Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjasss

KOD METABOLICZNY- VIMED

Polecane posty

Gość alicjasss

Czy ktoś zrobił i może pomóc zinterpretowac wyniki ??

A co to za test? To jakiś w stylu food detectiv? Też chce go wykonać, ale interesuje mnie jak największa liczba produktów - myślę, że te np. na 45 to raczej średnio przydatne... Co sądzicie?

Ja robiłem u nich test na 200 produktów. Na jego podstawie mam dopasowaną dietę, która wyklucza produkty uczulające mnie. Jestem już w terapii prawie 3 miesiące, widać sporą różnicę, bo nie dość, że schudłem, to mam mnóstwo energii i aż chce mi się żyć. Food detectiv to nie te same testy, bo są na mniejszą ilość produktów, badają tylko białka + mierzą również reakcje, które nie występują w chwili obecnej, więc słabooo.

Alicjassss, nie bierz się za interpretacje wyników sama!!! Możesz sobie zaszkodzić i to bardzo, dziewczyno! Wiadomo, kasa kasą, ale chyba zdrowie jest dla Ciebie ważniejsze, co? Idź na konsultacje do dietetyka, ustalą Ci tam dietę i osiągniesz super efekty, a tak, możesz odczytać test - co jeść, czego nie, ale nie odczytasz tego, co się łączy w danych produktach, tu potrzebny profesjonalista. Zrób test na nietolerancję pokarmową i idź z nim do kliniki.