Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomagajmy razem Smialo

Pomoz psom w schronisku!!! Maly gest pomoze!!!

Polecane posty

Zwracam sie do wszystkich dobrych ludzi kochajacych psy! Jestem wolontariuszka w schronisku dla zwierzat, to wspaniale a zarazem bardzo smutne miejsce:( :( uwierz ze I Ty mozesz pomoc niewiele dajac z siebie! Nie musisz odrazu adoptowac zwierzecia ale mozesz z nim byc lub podarowac mu chocby stary cieply koc by nie marzl... Pomysl. Jesli mozesz I masz na co czas poswiec chocby godzine w tygodniu by wyjsc na spacer z psem z najblizszego schroniska, mozesz podarowac chocby 1 torbe karmy lub stary koc do budy... To tak niewiele. I'm wiecej nas tym wieksza pomoc! Jesli nie morzesz zdoptowac moze mozesz pomoc szukac pana... Cokolwiek :) troche milosci I uwagi dla zwierzecia - czy to wiele? Pomysl jak mozesz pomoc I pomoz w najblizszym schronisku!

Gość popierm , zawsze stare ciuchy
zwoże do schroniska , wszystko sie przydaje. TEraz zia, te biedaki bardzo marzną! Nie nalezy tylko wozic poduszek z pierzem. Ale chocby dziurawe swetry, plaszcze, amiast wyzrucac , dajcie psom!!!

Gość
W schronisku którym pracowałem wiele lat nie było możliwości wyprowadzania psów, choć chętnych do tego nie brakowało................ Szkoda że to tylko tak pięknie wygląda w reportażach............... Nie wiem czy dobre miejsce wybrałaś na ten temat, tu ludzie wolą pier....... o za małych piersiach i czy mnie kocha Staszek.............. Ale osobiście gorąco Ci kibicuję...........:)

Dzieki za poparcie. Oby bylo takich osob jak najwiecej :)

Oby takich osob bylo wiecej :) przepraszam za bledy

Gość
Ale jeżeli nie zrobimy choćby małego kroczku.........bo ludzie mają tendencję do mówienia........A CO TO ZMIENI.......to zawsze będzie takie gówno i znieczulica................

Psom trzeba pomagac a nie usypiac

Dokladnie, jeden gest do drugiego i pomagamy!

Gość Ykolieta
Ja bylam taka jakby posredniczka takiej adopcji:) namowilam na nia dziatkow :) oni kochaja psa a on ich jeszcze bardziej :) jestem bardzo szczesliwa gdy widze jak pies biega i sie bawi pelen zycia a to starszy piesek - naprawde warto I jestem z siebie dumna powiem nieskromnie ;)

Gość kocham cie ss
jestem smutna

Gość
Najgorzej pozostać obojętnym....................udawać że Nas ten problem nie dotyczy............

Gość Marcinioo uhu uhu huuuu
Koc mam stary wlasciwie

Gość
Co jest z tymi postami..................?

Gość zawsze pomagałam
pieskom ze schronisk...na wiele sposobów Teraz mam jednego z nich na stałe w domku - cudownego, najukochańszego dobermana:) był taki zabiedzony i krzywdzony przez wiele lat - teraz ma wszystko:P

Gość Co za znieczulica
Ludzi obchodzi tylko za maly fiut nie takie cycki, a to byly co nie zasluguje na mysl o nim wrocil I juz milosc- takie macie ludzie debilne problemy na tym forum a nie potraficie dostrzec ze obok was potrzebna jest mala pomoc zwierzetom wlasnie- jestesci zapatrzeni tylko w swoje zady !!!