Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek-gej-25

czy pracownik gej to dla was jakiś problem??

Polecane posty

Gość Kali-sza
a bzyka sie z mydłem czy bez?

Gość nie-ma
a co mnie obchodzi z kim mieszkasz i z kim śpisz. masz być pracowity i sympatyczny...

Gość a może jest gejem?
nie, byle by nie był prawiczkiem :classic_cool:

Gość postrzepionykawalmiecha
pracowałem kiedyś z 28 letnim gejem. Był bardzo w porządku i nie domyśliłbym sie, że jest gejem gdyby nie jedna sytuacja ( przypadkowa rozmowa). Teraz pracuje w innym miejscu i pracuje z gejem-pedałem. Po jego zachowaniu widać od razu ze jest homo. Jest straszny.

Gość Mała firma
Lidl, Wrocław, Bystrzycka... Na kasie siedzi piszczący gej który firmową :D koszulkę pierze raz na kilka miesięcy... Jestem na nie i nie chce mieć z wami nic wspólnego.

Gość err4
Nie, to nie jest dla mnie problem, ale normalny pracownik jest dyskretny i szef / współpracownicy nie muszą wiedzieć z kim się dyma.

ale są sytuacje gdy wyda się , że ów pracownik ma partnera a nie dziewczynę, np gdy partnr przyniesie zwolnienie czy przyjeżdza autem po pracy, mogą się domyśleć bez pytania czy bez opowiadania...

Gość gleedys
Gej czy hetero -co to za roznica, grunt zeby byl fajnym czlowiekiem, dobrym pracownikiem itp

gleedys fajnie, że ktoś tak twierdzi. ogólnie w dzisiejszym świecie szybko takie informacje się roznosza wystarczy dodać kogoś na facebooku, i tam np. zobaczyć że kto jest z kim w związki i już wszyscy będą wiedzieć.

ja bym nie zatrudniła takiego nudzącego geja-projekta, jeśli interesuje Cię moje zdanie.

Gość gleedys
Mnie to akurat nie przeszkadza ale jesli ja bym byla gejem w moim miescie to wolalabym sie zbytnio nie ujawniac....po cholere te zwiazki na facebooku...itp....prowokuja tylko roznych swirow do agresji....zreszta po co sie tym chwalic.....ja sie nie chwale wkolo z kim spie

Gość gleedys
Chyba mi wpis zeżarło.....

Gość the neverending why
Nie, geje są fajni, zazwyczaj bardzo sympatyczni ^^

Gość gleedys
cosik kafe nie pokazuje wpisow

gleedys właściwie z tym sypianiem to się zgadza po co się chwalić, ale problem pojawia się jak się dzieli z kimś życie na dłuższą długodystansowo i nie tylko w łóżku, wtedy trudniej jest udawać "singla hetero"

Gość ciekawyy top
mi nie!! uważam, że jeśli komuś przeszkadza jeśli dorosła osoba spędza zycie z inną dorosła osobą niezleżnie od płci to jest chory na nienawiść!

Gość pomysłowa Gośka
kuźwa , a ja żadnego nie znam:) nawet lesby:(

Gość kora82
Ja to bym nawet bardzo sie chiala zaumplowac z taka osoba w sesnie geje. W pracy by mi to nie przeszkadzalo. Efetywnosc nie ma nic wsponego z orientacja sexualna. Przeciez jezli ktos by Cie zwolnil z powodu Twojej orientacji to to jest jawna dyskryminacja i jest na to paragraf. Oczywiscie zyjemy w kraju homofobw i lepiej sie z tym nie obnosic.

Gość @ciekawy top
a co powiesz jesli dwie dorosłe osoby spędzają swoje życie z trzecią dorosła osobą? czyli dwie kobiety + jeden meżczyzna, poligamia, wszyscy są dorosli i tego chca, to jak, legalizujemy poligamię?

Gość
nie jego orientacja jego sprawa

Gość ja sie dowiedzialam
no zalezy co to za praca. Wiekszosc gejow to cioty slabe psychicznie i fizycznie. wiec wiele zawodów dla nich odpada. Raczej nie umieja twardo wyegzekwowac swojego polecenia, rzadzic stadem robotników, czy ciezko pracowac fizycznie, bo wiekszosc ma niedowage.

Gość ciekawyy top
właście tak jest w kilku religiach- jakiś odłamach chrzescijaństwa w islamie, jeśli nikt na tym nie traci to OK jest mąż i 2 żony albo więcej. ale prawda taka jest , że niemozliwe jest równorzędne traktowanie partnerów w takim związku... i prawnie jest to niemożliwe do uregulowania np. jeśli chodzi o dziedziczenie mienia czy emerytury, zawsze ktoś by chciał więcej i niemożliwe byloby do osądzenia kto na więcej zasłużył...

Gość ciekawyy top
to było do @ciekawy top

Gość ciekawyy top
ja sie dowiedzialam mam znajomych gejów, i jestem zalogowana na portalu na ktorym mogę sobie obejrzeć gejów z całej polski i zdecydowane wiekszość gejów jest wysportowana, potem bardzo duza cześć ma lekką nadwagę lub większą, może 1/5 jest chudzinek... albo mniej, a co do ciotowateo charaktery no częśc taki ma ale bym powiedziała że jest naprawdę silny i zachartowany z powodu jak wiadomo czestej agresji słownej i ficzycznej...