Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cravl

rozstanie po 2 latach

Polecane posty

Gość cravl

mieszkaliśmy razem ja mam jeszcze rok studiów przed sobą sami się utrzymywaliśmy mieliśmy firmę on odszedł ja jestem bez niczego wszystko było na niego pytałam dlaczego? powiedział że musi coś w swoim życiu zmienić że musi nabrać szerszej perspektywe i inne bzdury, kwestia jest taka że chociaż dawałam mu masę miejsca w życiu nie nadskakiwałam nie wysyłałam smsów co 5 minut miał przepotężne pole manewru to odszedł, powiedział mi, że przestałam o siebie dbać, że jestem jak dziecko, że jego rodzinie się nie spodobałam w zasadzie to tylko jego matce i siostrze, bo miałam brzydkie buty bo mówię innym językiem chociaż prawie w ogóle się nie oddzywałam jak byliśmy u niego, i sto innych powodów których nie rozumiem - bo piorę rzeczy w za wysokiej temp. tylko że robiłam to ręcznie bo nie mieliśmy pralki a on nie kiwnął palcem na nic w domu nie sprzątał nie gotował nie robił zakupów taką marysieńkę ze mnie zrobił i odszedł zostawił mnie bez niczego i żadnego sentymentu w jego oczach nic zamknął drzwi mam jeszcze studia muszę znależć pracę chcę się zabić nie utrzymuję z nim kontaktów ale proszę o pomoc was bo nie wiem dlaczego to zrobił i jeszcze mi powiedział że to przecież on mi oddał całego siebie i wyszedł