Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Azazel Pazuzu

jak nauczyć kobietę nieopuszczania deski sedesowej?

Polecane posty

Gość Azazel Pazuzu

Noż cholery można dostać 😡 Co wejdę do kibla to opuszczona i od nowa muszę podnosić :o Chyba łatwiej jej jest opuścić jak potrzebuje niż mi co chwilę się schylać w celu podniesienia. Ona nie musi się schylać; opuszcza i już. Co z Wami kobity??? Gdzie logika w Waszym zachowaniu?

Gość asasz
Zamontuj sobie pisuar to nie będziesz musiał nic podnosić. :O

Gość Azazel Pazuzu
nie mam miejsca na pisuar. Jest jeden kibel i tyle pozostanie. To o zwykła ergonomię chodzi :o

Gość logika jest taka że deska
ma tę klapę po coś. Jak spuszczasz wodę to robi się wodno sikowy lub wodno kupowy aerozol, który unosi się w pomieszczeniu, który wdychasz i osiada na wszystkim. Naucz się opuszczać klapę przy spuszczaniu wody. To taka podstawa higieniczna, jak mycie rąk po korzystaniu z wc

Gość asasz
O tak bo facet musi sikać na stojąco a kobieta ma sama radość ze sprzątania wszystkiego wokół co zostanie obryzgane przez mocz. I nie pisz że nie jest bo nawet jeśli na pierwszy rzut oka nie widać to po przetarciu płytek od razu widać osad z moczu.

Gość juleczka145
To może zdejmij tą deskę na jakiś czas i może przyzwyczai się, że już nie trzeba jej opuszczać, bo jej nie ma.

Gość Azazel Pazuzu
bzdura. Nie ma żadnego aerozolu. Były już testy, które obaliły te bzdury. Pogromcy mitów obalili i ten. Na szczoteczkach do zębów rozmieszczonych w różnych miejscach łazienki, a także poza nią była stała ilość bakterii, także kałowych, niezależnie od lokalizacji w łazience, a także faktu czy klapa była opuszczona czy nie. Chodzi tylko o Wasze lenistwo ;)

Gość Azazel Pazuzu
argument sprzątania odpada - sprzątamy solidarnie na zmiany, więc też myję podłogę :)

Gość asasz
Tu nie mowa o tym że trzeba sprzątać ale o sam fakt że mocz leci wszędzie wokół.

Gość logika jest taka że deska
skoro nie boisz się aerozoli :) to potraktuj to jako gimnastykę, i pomyśl jaki jesteś lepszy - nie leniwy i nie małostkowy :p

Gość asasz
Tak bo myślisz że ślady sa tylko na podłodze? Zresztą -jak ktoś radził -zdemontuj deskę i niech ona się załatwia sposobem na narciarza.

Gość kurde no.......
kiedy faceci nauczą sie opuszczać deskę ?????

Gość niiiiiii
uppp

Gość bulterszyj
ja mojego psa jak był szczeniakiem szybko nauczyłem że w domu się kup nie robi ani nie sika, wytarłem mu ze trzy razy mordę, nauczył się i do dzisiaj jest egelancko. Może zrób analogicznie.

Gość jaaaaaanieeeeemogeeeee
nieee... ja mam 23 a moj syn 7 :D

Gość pomysłowa Gośka
wytnij dziurę w desce:P

Gość sdadddd
zmien deske ,albo kobiete. A ZAPEWNE NA STOJAKA SIKASZ ?? JAK KAZDY CHLOP BRUDAS; TO A RACJE ZE ZAMYKA DESKE

Gość doprecyzuj
o którą część deski ci chodzi bo jedna dolna część leży i służy do wygodnego siadania...i ta część powinna zawsze leżeć sobie wygodnie i jest jeszcze druga część czyli ta górna pokrywa do zamykania.....ta część może pozostawać nieopuszczona.i tak ma być czy tobie chodzi o to aby obie części podnosić i nie opuszczać? To byłby bezsens i wygląda nieestetycznie dolna deska powinna być opuszczona, a facet problem ma rozwiązany jeśli nauczy się kulturalnie siadać na desce w celu wysikania się sika się na siedząco i problem jest rozwiazany a ty pewnie chcesz sikac na stojąco jak jakiś neandertalczyk który nie wiedział nic o istnieniu desek sedesowych cywilizowany współczesny mężczyzna sika na siedząco we własnej toalecie więc chłopie nie nauczaj kobiety tylko sam się ucywilizuj i naucz się sikać siedząc wygodnie na desce sedesowej "Paniał?"

Gość zassa
i co tam piszecie