Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YOGI-GIRL

jestescie w zwiazku ale czujecie ze to nie to?

Polecane posty

Gość YOGI-GIRL

ze to nie ten wlasciwy na cale zycie, ale jednak nie chcecie sie rozstac

Gość erwererererrtrt
nie ja tak nie mam. a swoja droga jak mozna dawac dvpy komus do kogo sie nic nie czuje? trzeba byc zwyklą szmatą

Gość onna 30.
ja tak zmarnowalam 7 lat, pomimo ze wiedzialam ze z tym czlowiekiem nie chce brac slubu, nie chce aby był ojcem moichd zieci to z nim byłam:-( Byłam jak uzalezniona, do tego bałam się zerwania bo dobiegałam 30-tki. Ale zerwałam gdy zaczoł coraz czesciej naciskac na slub, i dzis jestem w super zwiazku i wiem ze to ten z którym moglabym spedzic resztę swojego zycia.

Gość onna 30.
erweerwe to nie tak ze ja nic do niego nie czułam, ja byłam w nim zakoachna ale pomimo to wiedziałam ze do siebie nie pasujemy i ze nie chce z nim spedzic reszty swojego zycia. Dodam ze nie mieszkalismy nawet ze sobą.

Gość pqpqpqppqpqpqpqppq
ja mam podobnie... nie wyobrażam sobie życia bez niego, ale też nie wyobrażam sobie abym miała spędzić z nim całe życie...nie widze go jako dobrego męża, ojcaitd ;-(. Wiem że to skomplikowane, no ale tak jest ;/

Gość pqpqpqppqpqpqpqppq
czasem sobie myśle że gdyby mnie zdradził to nawet byłoby lepiej bo bym z nim zerwała i nie wybaczyła... I skończyłaby się ta cała "szopka" i "dziecinada"

Gość ZdradaZDRADA
ja od 3 lat, mamy dziecko, ale on mi nie daje odejsc, straszy ze dziecko zabierze, mnie oczernia ...

Gość pqpqpqppqpqpqpqppq
cierpiałabym pewnie długo... ale miałabym szanse na lepsze całe życie ;/

Gość ania273sz
Trochę cie rozumiem,ja kiedy poznałam swojego partnera to wogóle nie był w moim typie ale teraz jesteśmy udaną parą.

Gość ania273sz
Ile masz lat?

Gość pqpqpqppqpqpqpqppq
boje się że za "x" lat będe sobie pluła w twarz, za to że z nim jestem... bo przecież wcześniej widziałam jaki jest a nie potrafiłam zerwać ;(

nie wyobrażam sobie życia bez niego, ale też nie wyobrażam sobie abym miała spędzić z nim całe życie idz do psychiatry