Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laalalove

hejka, mam zapytanie ;]]

Polecane posty

Gość laalalove

Hej, mam zapytanie :P co to oznacza jak facet patrzy nieznajomej dziewczynie głęboko w oczy, którą mija na ulicy? :/ Bo widzicie, szłam sobie tak chodnikiem, przeglądając tytuły piosenek w ipodzie i żeby przypadkiem nie wpaść na jakiegoś przechodnia od czasu do czasu zerkałam przed siebie ;) Gdy tak przez dłuższy czas szłam i spojrzałam przed siebie, nagle zobaczyłam mężczyznę wychodzącego z budynku Sądu, pomyślałam: "przystojny facet" i dalej szukałam swojej ulubionej piosenki. Lecz było coś nie tak, jakbym czuła czyjś wzrok na sobie (nie było to miłe uczucie) więc patrzę na wprost siebie, kto to może być, może coś mi się tylko wydaje jak zwykle. Ale nie, to ten przystojny mężczyzna! jest co raz bliżej i wgapia się we mnie, a konkretniej w twarz. Z przerażonym wzrokiem, myślę: 'co jest'? :O Gdy byliśmy już wystarczająco blisko siebie non stop wpatrywał się we mnie, czułam to :O podniosłam wzrok na niego, a tajemniczy mężczyzna wpatrywał mi się w oczy, jakby chciał z nich coś wyczytać (?) wwiercał się w nie tym swoim przenikliwym spojrzeniem, do tego ta jego mina miał jakby w pracy miał zły dzień, albo jakbym mu psa zabiłabym naleśnikiem. I te jego zaciśnięte usta w cienką linię. Naprawdę zaczęłam się go bać, gdy tak przez plus minus minutę wwiercał się w moje oczy. Tak nie wolno! Jak myślicie, o co temu facetowi chodziło? Nic z tego nie rozumiem. Pomóżcie mi to zrozumieć, proszę :(

Gość laaalalove
ej no,pomóżcie mi a nie zaczerniajcie :(

Gość Maciek Be
Albo mu sie naprawde spodobalas, albo masz cos hipnotyzujacego w spojrzeniu, albo nasluchal sie na jakims kursie PUA, tam ucza roznych trickow zwiazanych takze z zachowaniami niewerbalnymi w stosunku do kobiet.

Gość laaalalove
aha, hm...

Gość Maciek Be
Mozliwe tez, ze mialas cos na czole albo poliku.

Gość Maciek Be
Ale plus taki, ze nie jestes szarym ulicznym tlem, tylko wzbudzasz zainteresowanie. To juz cos.

Przypominałaś mu pewnie szefową która ma wieczny pms i swoje widzimisie na świat więc wyobrażał sobie ja patroszy cię tępą łyżką ...

Gość okkooko
jkjkljkl

czegos nie jarzę,wy cały czas szliście,on gapił się minutę,w jakim tempie się mijaliście? Tak jak w zwolnionym filmie?

Gość okkooko
mmkk

Gość laaalalove
sprawdzałam, nic nie miałam na twarzy :P szefową? też raczej nie bo nie jestem już dziewczynką, ale jeszcze nie kobietą :(

Gość Maciek Be
@gierek: Czas to kwestia mentalna, dla niej moglo to byc nawet 10 minut. Ale uwaga sluszna. Brawo dla tego kolegi za spostrzegawczosc. Nadajesz sie na detektywa.

Gość laaalalove
odkąd wyszedł z budynku non stop sie na mnie gapił, tez tego nie rozumiem

Gość laaalalove
no gdy juz wyszedł z tego budynku, to tak jakbym go widziała w zwolnionym tempie, ten jego chód, przystojny był z niego facet, taki 100% facet, przynajmniej na takiego wyglądał

Gość laaalalove
Szybciutko w jakiejś bramie zdjelam moje różowe majteczki i napisałam na nich pomadka nr mojego telefonu, poczym wtykalam mu w rece, ale powiedział, ze gapil się na mnie bo takiego paskudnego ufoluda, cudaka to jeszcze nie widział :(

Gość laaalalove
Szybciutko w jakiejś bramie zdjelam moje różowe majteczki i napisałam na nich pomadka nr mojego telefonu, poczym wtykalam mu w rece, ale powiedział, ze gapil się na mnie bo takiego paskudnego ufoluda, cudaka to jeszcze nie widział :(

Gość laaalalove
Niech mnie ktoś zabije plizzzzzzzzz !