Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjhdnki

ile wydajecie na jedzenie tygodniowo?

Polecane posty

Gość gesadasza
Hmmm, ja na 4 osoby, dwie dorosle, jeden nastolatek i jedno dziecko wydaje w granicach 150 funtow tygodniowo. Czasami wiecej :D

Gość kazdy jest inny
ale ja co tydz kupuje jablka, banany, mandarynki, ogorka, pomidory, jakas salate i to juz jest jakies 10F do tego jogurty, soki, wedline, ser,pieczywo cos na obiad jakas rybe lub miesko, uzupelniajaco ryz, ziemniaki, platki i uzbiera sie spokojnie 70-80F do tego jakas chemia kupowana zawsze na promocjach, w zimie ok w okresie letnim czesto jest grill na weekend a wtedy trudno sie zmiescic w 100f na tydzien nie biegam po roznych sklepach bo cos tam jest taniej najczesciej kupuje w sainsburym/asdzie a chleb uwielbiam z m&s szczegolnie ten z ziarnami i zurawina pychota

Little Miss Chatterbox Ja też gdybym była sama, to wydawałabym na siebie mało, bo też lubię zupy, a te akurat są tanie.Ale mam męża, który woli mięso wszamać. Zawsze jak robimy tygodniowe zakupy, to liczymy ile poszło na jedzenie a ile na resztę zakupów i wychodzi tak około 60 f. A propos polskich sklepów, to nie wiem co za sklepy masz w Londynie, ale w mojej okolicy jest super sklep w którym, mają świeżą wędlinę, sery i mięsko.Nie maja samych puszek.

Gość miastowy
Mala miss wydajesz 35 tygodniowo a z miesem byloby 50 czyli tak jak wszyscy :-) bo dlaczego w parze mialoby byc taniej?

Gość tuutuut123
w parze jest drożej! chyba nie wiesz, że facet zwykle żre ze 3 razy tyle co kobieta, a czasami jeszcze więcej..

Okolo L20 na zakupy do domu i kolejne 20-30 na jedzenie poza domem (zwykle 1 lunch i jedna kolacja ze znajomymi, czasami jakas kawa z kolezanka). Nie cierpie kanapek na lunch w pracy wiec czesto gotuje. Miesa tez staram sie za czesto nie jesc (maks 2-3 razy na tydzien) wiec glownie warzywa, owoce,ryby itp.

Gość a ja wydaje przewaznie
100 f tygodniowo 2 dorosłych plus 2 dzieci. zawsze mam w domu owoce warzywa jemy duzo miesa ryb z warzywami, zup jemy mało ziemniaków makaronu czy kaszy do tego jakies jogurty slodkosci dla dzieci chemie kupuje zawsze w promocji jak juz mam pół opakowania proszku to rozgladamm sie za nastepnym pudelkiem. kupuje co tydzien puszke mleka modyfikowanego jeszcze.