Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne objawy

DZIWNY SLUZ ????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość dziwne objawy

mam tak od dluzszego czasu, sluz podczas podcierania, czasami w moczu sie pojawia, taki dosc gesty, cytrynowy, nic mnie nie boli, leczono mnie juz clotrimazolum i czopkami.... ginekolog za 2 mies , mozliwe ze mam po prostu taki gesty sluz (czasami taki az budyniowaty)

Gość misiaczek24
Na Twoim miejscu zrobiłam bym sobie 7-dniową kurację invagiem, który zawiera bakterie kwasu mlekowego, dzięki czemu odbudujesz i wzmocnisz swoją mikroflorę. Myślę że to będzie najlepsze rozwiązanie. Pozdrawiam

Gość liljana===
Zrób wymaz z pochwy, zawsze lepiej sprawdzić czy czasem nie jest to infekcja. Probiotyki to dobry pomysł, mi też bardzo pomaga invag, stosowałam go w ciąży, ponieważ posiada pozytywną opinie PTG i nie martwiłam się o zdrowie maluszka. Stosuję go również przy infekcjach intymnych i po okresie w celu odbudowy właściwej mikroflory pochwy, która została usunięta wraz z krwią. Możesz spróbować, na pewno ci nie zaszkodzi, a pomóc może.

Gość liljana===
Zrób wymaz z pochwy, zawsze lepiej sprawdzić czy czasem nie jest to infekcja. Probiotyki to dobry pomysł, mi też bardzo pomaga invag, stosowałam go w ciąży, ponieważ posiada pozytywną opinie PTG i nie martwiłam się o zdrowie maluszka. Stosuję go również przy infekcjach intymnych i po okresie w celu odbudowy właściwej mikroflory pochwy, która została usunięta wraz z krwią. Możesz spróbować, na pewno ci nie zaszkodzi, a pomóc może.