Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona.11

brak

Polecane posty

Gość iwona.11

...

Gość iwona.11
...czy lubicie siebie po porodzie??? bo ja nie moge już na siebie patrzec od 19 miesięcy

Gość iwona.11
lubicie siebie po porodzie?? ...czy akceptujecie swój wygląd??

Gość iwona.11
kocham swoje dziecko ale nie umiem poradzic sobie ze sobą...

Gość iwona.11
o wygląd i o psychike... waże prawie 98 kg przytyłam 20 kg w ciąży mam kilka rozstępów na brzuchu,wczesniej byłam szczupła opalona , teraz moje włosy sie nie układaja makijaz mi nie wychodzi , i w nic nie wchodze... wyglądam okropnie wstydze sie nawet wychodzic z domu.... nie moge patrzec w lustro .... POMOCY!!!!!!

Kobieto nie ty jedna przytyłaś po dziecku! po prostu ogarnij się, przejdź na dietę i rusz tyłek. Ja przytyłam 25kg w ciąży po jakiś 8 miesiącach wzięłam się za siebie bo miałam podobnie, nie mogłam patrzeć na siebie i aż głupio było wychodzić z innymi szczupłymi mamuśkami. Dziewie się że tyle miesięcy zwlekasz z powrotem do formy. Przejdź na dietę a jak trochę schudniesz od razu poczujesz się lepiej i zaczniesz cieszyć się z życia jak dawniej ;) ja schudłam 17kg i ważę tyle co przed ciążą, da się wystarczy sobie odmówić trochę przyjemności i znowu będziesz chodzić szczupła opalona i jaka tam jeszcze chcesz ;) a rozstępami się nie przejmuj! Powodzenia, musisz się zmotywować bo nic samo się nie zrobi.