Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość takajakasmaka

CZY TO JESZCZE MIŁOŚĆ? CZY TO MA SZANSE?

Polecane posty

Gość takajakasmaka

nie jesteśmy małżeństwem ale od początku nasz związek był bardzooo poważny. Jesteśmy ze sobą razem ponad 3 lata, a mieszkamy ze sobą 2,5roku. Już się starliśmy ze wszystkim, znamy się na wylot. Miłość - z przyjaźni, bo wcześniej się przyjaźniliśmy ale to zawsze on chciał być ze mną nie ja z nim. Ostatnio pojawia się wiele wątpliwości z mojej strony, bo mimo że kocham, czy kocham? swojego faceta, to już mnie prawie w ogóle nie pociąga. W sumie, nigdy mnie jakoś wielce nie pociągał, bo lubię inny typ facetów i do innych mnie ciągnie, nawet fiutek jego nie do końca taki jak powinien, bo zawsze trafiałam na odpowiednie wielkości, że tak to ujmę. Czyli ciągło mnie do równych sobie... Mój mężczyzna to ideał poza fizycznością. Niewiem co będzie dalej, sama się zastanawiam... Boję się że mu zepsuję życie kiedyś albo złamie serce, nie celowo :( Tymczasem za dużo nas wiąże aby się rozstać, no i niewiem czy byłabym w stanie odejść... Od około miesiąca targają mnie wątpliwości, gdzie się podziało uczucie takie że byłam na 100% pewna, że go tak mocno kocham... Czy to monotonia nas zabija? w sumie mnie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować