Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona27

Czy są tu brzydkie kobitki które mają przystojniaków?

Polecane posty

Gość zakompleksiona27

Mam 27 lat i mnóstwo kompleksów.Wydaje mi się że im jestem starsza tym robię się brzydsza.Mam bardzo rzadkie zniszczone włosy,wielki garbaty nochal i wysokie czoło a moja figura to tragedia (moja matka też ma taką figurę) Tak bardzo chciałabym mieć przystojnego faceta.Nie musi być wysoki ale choćby ładny z twarzy.Kiedyś miałam takiego ale to było w liceum :(

Gość nie było by połowy ludzi.
Zazdroszczę ci!

Gość Lajla1212
zglaszam sie ! :D ja jestem wg siebie naprawde brzydka a mam ladnego faceta ktory za mna szaleje. a jak wygladam? rowniez mam duzy nochal ale nie garbaty, wysokie czolo ktore maskuje grzywa, naturalne blond wlosy ktore rowniez do najgestszych nie naleza. jedyne co mnie ratuje to sylwetka, oczy, usta i zeby chociaz tez idealne nie sa np oczy sa nieduze, troche azjatyckie mimo iz jasne ale takie jakies ladne i rzesy tez niczego sobie. moj facet widzi we mnie pieknosc mimo iz ja patrze z obrzydzeniem w lustro no ale jak widac sa ladni faceci co lubia brzydule wiec ty rowniez znajdziesz swojego amanta, glowa do gory :)

Gość retusz fryburg tyg
Bo mężczyźni patrzą głównie na charakter

Gość AS26
U mnie jest w drugą stronę :P Tyle tylko, że ja z czasem zaakceptowałam i pokochałam mojego brzydala, uwielbiam na niego patrzeć :) Wygląd to nie wszystko, ważne, by druga osoba była wartościowa.

Gość trzymam za cb kciuki
Życzę ci autorko powodzenia, niestety nie znam chyba przystojnych z ładnymi ale na pewno lepiej być brzydka kobieta niż zjebanym brzydalem z małym fiutem jak ja

Gość trzymam za cb kciuki
Przystojnych z brzydkimi ale uroda to przecież pojęcie względne

Gość mio-mio
Ja ma! Ja! Serio :)

Gość daj mi dłoń
znam mase takich ludzi. najczesciej mozna to dostrzec na wyspach.tam mezczyzni to plec piekna. :D

Gość mio-mio
Mój ma 193 cm waga 85 szare oczy i długie ciemne, gęste włosy. Do tego ma kwadratową szczękę, piękne zęby i zarabia krocie... A ja....szkoda gadać...

Gość wysokie czoło wcale nie
jest brzydkie, wiele modelek ma wysokie czoło nad sylwetką można popracowac a włosy czym masz zniszczone? suszarką prostownicą? więc używaj ich rzadziej

"Tak bardzo chciałabym mieć przystojnego faceta" x No ba!Ale ten przystojny facet pewnie ma ochotę na ładną laskę ;) Tfu,wróć! Chciałem napisać: ten przystojny facet uważa na pewno,że zasługujesz na kogoś lepszego niż on ;)

Gość zakompleksiona27
Najgorsze jest to że moja matka ma wymagania z kosmosu i chciałby żeby mój facet wyglądał jak Ronaldo ale ona żyje w świecie seriali telewizyjnych gdzie praktycznie nie ma brzydkich ludzi :(

ja mam ladnego meza. sama mam tradzik w wieku 28 lat :/ a on ma ladna cere, geste wlosy loczki. a ja mam rzadkie i bardzo szybko przetluszczajace-myje codziennie. czolo tez mam za wysokie. do tego mam wielki nochal, a on ma mniejszy ode mnie. wyglada mlodziej, nie ma zmarszczek choc jest mlodszy tylko o pol roku :) ja wypelnie sobie zmarszczki i botox pod oczy zrobie bo az mi glupio. no i jest nalezycie przez nature obdarzony :)))) :classic_cool: az milo! takze glowa do gory i Tobie sie trafi!

Gość mężatka_od7lat
Najgorsze to sobie wmawiać że jestem brzydka.Głowa do góry kobieto!