Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasandra1989

On był w przeszłości w burdelu

Polecane posty

Gość Kasandra1989

Cześć. Jestem z chłopakiem ponad rok, bardzo dobrze nam się układa ale wczoraj powiedział mi coś po czym czuję do niego obrzydzenie i nie wiem co robić. Wyznał mi, że jak miał 19 lat to korzystał z usług prostytutki. Co o tym sądzicie? Czy to by coś zmieniło w waszych relacjach?

Widze ze dziewczyny boli to ze facet byl na dziwkach ale jak niektóre mialy po 10 partnerow seksualnych to ok . Ja swojej nigdy sie nie przyznam

Gość a nie boisz się
Nic by nie zmieniło, bo każdy człowiek ma prawo do błędów życiowych, poza tym, to jest tylko przeszłość, o którą nie masz prawa ani być zazdrosna ani drążyć tematu. Nawiasem mówiąc, jeszcze nieraz będzie u prostytutki, nawet po ślubie :D Bo tacy są właśnie mężczyźni i jeśli myślisz, że będzie inaczej, to lepiej w ogóle się z żadnym nie wiąż :)

Gość 56747786794
a co to za różnica czy ruchał inną, z którą był czy inną, której zapłacił?

Gość a nie boisz się
KAMILWWW , dobrze robisz. Taka wiedza żadnej kobiecie do niczego nie jest potrzebna :) P.S. Sama jestem kobietą, matką i żoną

Gość Kasandra1989
Dla mnie to jest duża różnica. Nie mam pretensji o jego byłe, ale tej prostytutki jakoś nie mogę zdzierżyć.

Gość a nie boisz się
A co Cię w tej informacji boli? Fakt, że zapłacił czy fakt, że seksił się instrumentalnie? Jedno i drugie jest całkowicie normalne u mężczyzn. Im szybciej się z tym pogodzisz, tym mnie rozczarowań Cię w życiu czeka

Gość Kasandra1989
Że za to zapłacił...nie rozumiem jak bardzo trzeba być zdesperowanym by to zrobić. I teraz nachodzą mnie takie myśli, że on ze mną jest bo ma regularny seks.

Wlasnie chyba was rozumie ,powiedziec ze sie bylo z 3 dziewczynami i 1 prostytutka gorzej brzmi od 4 dziewczyn bo mozna wtedy urwac temat :->

Gość upupupupupu
co jest poniżającego w płaceniu za seks? to jak jedzenie na mieście :o usługa, zapłata

Gość 56747786794
co najważniejsze-w burdelu wychodzi taniej

Gość rocznik 71, maj
baby są jakieś dziwne

Myślę, że by się posypało. Nie umiałabym spojrzeć na faceta inaczej niż jak na desperata i męczyłoby mnie, że facet ma jakieś chore fantazje o dominacji (dosłowne kupowanie czyjegoś ciała...obrzydliwe).

Gość Zona__30
No to co że był? prawie każdy facet kiedyś był, chociażby z ciekawości, zawsze to coś nowego. Wielu chciałoby chociaż potraktować kobiete jak dziwkę, czyli żeby spełniła każde jego życzenie, żeby była uległa. Podnieca ich to. Zresztą był młody, wolny, to co ci teraz do tego? Wszystko jest dla ludzi. Co innego jakby poszedł będąc w związku z tobą.