Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna255

czy to znak , że jestem gotowa do macierzyństwa

Polecane posty

Gość taka jedna255

Witam i zapraszam do dyskusji Panie , które były albo są w podobnej sytuacji. Otóż mamy już 1 dziecko , ma 7 lat , z meżem nie planowalismy drugiego , ale od jakiegoś czasu myslę wręcz obsesyjnie o drugim dziecku..,hmm, co wiecej nigdy tego nie robilam , ale zaczyna oglądać sie za kobietami w ciązy;-)

Gość mala_poduszka
ile masz lat?? ;)

Gość taka jedna255
czy to ma jakies znaczenie ? 34;-)

Gość taka jedna255
czy to istotne? 34

Gość to jest twoja sprawa w koncu
!!!! po 7 lat moze nie byc tak altwo zajsc!!! pamietaj

Gość mala_poduszka
nie ma znaczenia. Tez mam 34 lata i dziecko 3 letnie. Od pewnego czasu tak jak piszesz zaczełam zaglądac do wózków, zaczełam zauwazać ciezarne a nie bardzo chcialam drugie dziecko. I myslałam ze to moze moj zegar biologiczny mi tyka i dlatego tak mam heheheheheh.

Gość lzuza
mam taką samą sytuacje ..... córka 7 lat i teraz pragnę drugiego.Mam nadzieje ,że za tydzień zobaczę dwie kreseczki ....

Gość jsdjsajsa
moje dziecko ma 8 lat i broń Boże nie chcę kolejnego. Ja cały czas pamiętam koszmar ciąży (miałam chyba wszystkie skutki nieporządane, moje ciało wyglądało jak... ehh nie ważne) mąż stracił ochotę na sex ze mną (zresztą mu się nie dziwie), po porodzie mały nie był spokojny, więc ciągle nieprzespane noce, ciągle coś, jeszcze był chorowity. Teraz nareszcie dziecko jest odchowane, ja mam fajną pracę, ciało... jest dużo lepiej ale nigdy niestety nie będzie jak sprzed ciąży. Mi już starczy tych macierzyńskich atrakcji.

Gość jsdjsajsa
*niepożądane

Gość mimimumu
A ja mam 24 i od jakis 5 miesiecy mysle obsesyjnie o ciazy. Skonczylam studia, znalazlam prace ( choc nie ta wymarzona ale przestalam odczuwac pociag do wspinania sie po szczeblach kariery),mieszkam z lubym no i ... :)

Gość fasia
Też tak miałam, z tym, że to byłoby moje trzecie dziecko. Chłopcy mieli 9 i 11 lat.Rozczulały mnie wszystkie reklamy z dzieciaczkami, znowu chciałam przytulić takiego maluszka. Nie ukrywam ,że marzyłam o dziewczynce.I udało się, dziś ma 15 miesięcy i jest oczkiem w głowie wszystkich domowników:)

Gość nie chcę więcej bachorów
🖐️

Gość roma ryfka
14:10 [zgłoś do usunięcia] mimimumu A ja mam 24 i od jakis 5 miesiecy mysle obsesyjnie o ciazy. Skonczylam studia, znalazlam prace ( choc nie ta wymarzona ale przestalam odczuwac pociag do wspinania sie po szczeblach kariery),mieszkam z lubym no i ... " ­ no i marzysz o zostaniu kuchtą?

Gość oczy jak za mgla
yy masz dziecko 7 letnie a ty sie pytasz czy jestes gotowa na maciezynstwo ???? nie osmieszaj sie kobieto

Gość taka jedna255
pierwsza ciąża nie była łatwa , 2 razy w szpitalu, mały jest wcześniakiem urodzonym w 35 t c przez cc, jest chorowity , ciagle mamy z nim problemy , ale jakos żyjemy.. po 7 latach mozna zapomniec o całych trudach i przezyciach , nie przeraża mnie to , w sumie to mąż tez tam coś żartuje jak tam " dzidzius w brzuchu", a mąz jest dobrym ojcem , sprawdził sie , czasem ma wiecej cierpliwości do dziecka..

Gość taka jedna255
zapraszam do dyskusji Panie w podobnej sytuacji , a nie do KRYTYKOWANIA..