Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lajtowa

jaka wedlug was jest kobieta idealna?

Polecane posty

Senstorku ja i bez tego jestem jak wilczyca:-) no widze temat sie rozkrecil:-) fajnie:-)

Gość kkkkbn
n,mn

Gość zajebiozaDream
zróbcie coś z tą kafeterią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Maciek Be
@lajtowa: figura klepsydra, dobre nogi i tylek, wciecie w talii

wymagasz za dużo detali :D Ludzie raczej nie umieją określić słowami co im się podoba, nie zastanawiają się nad tym więc powtarzają banały, a te banały dla dwóch ludzi mogą znaczyć coś zupełnie innego.

A odpowiedzcie mi szczeze jaka bylaby lepsza chuda z malourodziwa twarza taka bardziej dziewczeca czy kobieta z piekna twarza srednim tylkiem ladnymi biodrami ale np z troche widocznym brzuszkiem. Tak ok 60 kg przy wzroscie 165:-) hm?:-)

lajtowa A wiesz coś to męskie proporcje (stosunek wzrostu ,braków i bioder ) u faceta, yty na niego patrzysz i widzisz to .to pociąga . Ja dziś właśnie byłem w pewnym sklepie i kobietka była młoda taka filigranowa, uśmiechnięta, i jak się odwróciła to mój wzrok powędrował na jej sylwetkę -miała obcisle spodnie i super pupcie -taką okrągłą jak serce i wąskie ramiona, -i odrazu zacząłem mieć sexualne myśli, ona to wyczula i się usmiechnela, ) Kobiece kształty to podstawa bo działają na podswiadomisc

Wiem Morland ale ja juz sie chlopaki rozkrecilito co mi szkodzi a niech sie wypowiadaja:-)

Gość Maciek Be
@lajtowa: wchodzisz w straszne szczegoly. Wiekszosc facetow jest wzrokowcami i oceniaja tzw. efekt koncowy. Ciezko jest teoretyzowac o czym czego sie nie widzi. Nogi i biodra sa wazne. Kobieta moze sie podobac facetowi w takim przypadku nawet jesli nie widzi jej twarzy. Chuda niedobrze, ale pewnie chodzilo Ci o szczupla. Jesli chodzi o twarz, to nie musi byc jakas super, wazniejsze, zeby nie miala bezmyslnego spojrzenia i miala blysk w oku. Odpadaja tez twarze wioskowe ala Mariola zza stodoly czy pani Zaneta - eskpedientka z Zabki.

Gość zajebiozaDream
każdemu wolno pofantazjować... ja też mam marzenia :)

Ah faceci:-) czy wam tylko sex w glowie?:-) nie zebym miala cos przwciwko sama jestem strasznie zboczona:-) czasem nawet za bardzo:-) widze ze gusta macie raczej podobne:-)

Gość kkjkkjhk
nmm,nm,

To może należałoby zapytać inaczej - co się nie podoba i tak metodą eliminacji. Zapytałam teraz partnera o taki jego ideał i stwierdził, że nie wie. Po prostu albo mu się kobieta podoba, albo nie, ale na danym przykładzie spokojnie może wymienić co mu się nie podoba.

Gość Maciek Be
Pani z reklamy wyzej ma blysk w oku np.

Gość Maciek Be
Dokladnie. Albo sie podoba albo nie. Najlepiej oceniac na jakims przykladzie.

S czasami kobietka oprócz warunków fizycznych (kształtów ),ma również "aurę ", miała taką dziewczynę była "pulpetka "tzn ciut ciut przy kości ale miała takie coś w twarzy -taką aurę -takie oczka, taki uśmiech że zakochalem się, i nie żałuję . Nie wiem jak to co miała w sobie dokładnie opisać, może ktoś to rozumie .

lajtowa - ale to tak samo ciężko opisać właściwie jaki jest ideał faceta. Jakkolwiek kobiety bywają dokładniejsze w swoich opisach to często i tak stwierdzamy, że facet miał to coś i już.

Chcecie przyklad dobra:-) postac dziwna ale nawet ladna moim zdaniem ewa farna. Ladniejsza teraz czy zanim przytyla?:-)

Gość Maciek Be
Nawet nie wiem kto to jest;)

Gość Maciek Be
Taka sobie w sumie. Ma wlasnie banalna twarz. Podoba mi sie np. Zmuda - Trzebiatowska, albo ta pani z reklamy wyzej.

a dziękuję :) Jest jeszcze coś - z zasady jest tak, że podoba nam się tak naprawdę "całokształt" więc nawet jeżeli domniemany ideał ma jakieś wady (tyłek nie tak zgrabny jak pani X, biust mniejszy niż pani Y, nogi nie tak długie jak pani Z) to ciężko jest dobie wyobrazić ulepszoną wersję tak czy inaczej - ta obecna się przecież podoba.

Gość Maciek Be
no i Natalia Siwiec piękna i naturalna kobieta