Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lajtowa

jaka wedlug was jest kobieta idealna?

Polecane posty

Siwiec z kolei lepiej wygladala przed operacja niz po, ale ogolnie jest troche za niska i tandetnie sie ubiera;) I ma wioskowa twarz wlasnie;)

Dla mnie kobieta idealna to ta od której bije ciepło, pomaga innym, ale nie daje się wykorzystywać, jest zaradna i pewna siebie. Często się uśmiecha, bo potrafi tak sobie ułożyć życie, że omijają ją smutki dnia codziennego. Wymieniliście jeszcze inne cechy, które są bardzo ważne, więc nie będę ich dublować. A że ideały nie istnieją... ;) To samo tyczy się idealnego mężczyzny. Oczywiście w moich oczach ;)

Gość upupupuo
up

Nie będę oryginalny: dla mnie ideałem była od 1993 przez dobrą dekadę Angelina Jolie :D A tak na serio: piękna,wyrozumiała,inteligentna,uczuciowa,umiejąca w sytuacjach kryzysowych osiągnąć kompromis... a jeśli by jeszcze nie miała żadnych zahamowań w łóżku,to już w ogóle rewelacja.Kolor włosów... hmmm... preferuję szatynki,ale może być nawet i ruda ;)

Gość sdsdsddd
jkkkkk

co to są "twarze wioskowe"? ;D spodobaao mi sie to okreslenie:" w domu gospodyni, w towarzystwie dama, w sypialni dziwka, zapmietam"

Napisalem wyzej. Bezmyslne spojrzenie, banalne. Nie wiem jak to wytlumaczyc, musialbym pokazac.

Gość dsdsdsdsd
jhjh

na jutro? ;( nawwet nie znajde tego wątku. przeciez wiadomo ze na wsi same slowianskie pieknosci

Sluchaj nie chodzilo mi o pochodzenie wies/miasto, tylko o prymitywna, pretensjonalna twarz. Nie chcialbym tu nikogo obrazic, ale idz sobie do jakiegos marketu, zobacz na twarze kasjerek, albo gdzies tam indziej. Oboje wiemy, ze wyraz twarzy mozna miec inteligentny, nijaki, prymitywny, ciekawy, nieciekawy, bezmyslny, interesujacy itp. Uzyj troche wyobrazni;)

Gość Darass
ja moze napisze jakiej kobiety nigdy bym nie chciał poznańać blizej: - przeklinającej - lubiacej skupiać na sobie całą uwagę otoczenia (to później się zemści) - kłamiacej - bez własnego zdania - lenia śmierdzącego - bardzo brzydkiej - mało inteligentnej - nimfomanki (to jest fajne tylko na poczatku) - palącej papieroch - lubiacej alkohol (oczywiście na imprezach pije sie alkohol, ale taka, która kupuje sobie piwo i pije w domu... ee)

Gość dsdsdsdsd
jjj

no wiem wiem o co Ci chodzi z ta twarzą ;p " lubiacej skupiać na sobie całą uwagę otoczenia (to później się zemści)" jak? i jaka to bardzo brzydka dziewczyna dla Ciebie? bo wiesz gusta sa rózne i nie wie o co Ci chodzi, ana dodatek coś mnie wzieło na spytki, więc wybacz i odpowiadaj ;p papierochy zla rzecz, rzuciłam

Gusta sa rozne, ale pewne rzeczy mozna jakos usrednic i obiektywnie zakwalifikowac kogos jako osobe ladna lub brzydka.

Fajna, tylko troche za plaski nos i za szeroki rozstaw oczu. Warto tez by uslyszec jak sie wypowiada, bo kobiety z takimi ustami i tego rodzaju spojrzeniem - "zaciagaja".

oo....i jak tu zwykłe kobiety kompleksów maja nie mieć? ;O "zaciagaja" co masz na mysli?

Gość dsdsdsdsd
jjj

Gość tomek.,.,.
witam, dziewczyny mam do was wielką prośbę, jak mam napisać aby zaczepić na Facebooku jako pierwsza wiadomość do dziewczyny która mi się bardzo podoba zaprosiłem ją do moich znajomych i zaakceptowała zaproszenie wiec teraz pozostało napisać coś na początku mogli byście mi napisać zdanie aby nawiązać z nią relacje....? bardzo będę wdzięczny Podpowiem ze ona pracuje w aptece.

@fieodora: Temat jest o kobiecie idealnej, a nie o zwyklej (choc wymaganie niewizualne, ktore tu byly wymieniane sa raczej zwyczajne i podstawowe i jak najbardziej do zrealizowania przez kazda kobiete, ja na poczatku wyraznie zaznaczylem, ze pomijam wyglad). Rozmawiamy sobie szczerze, trzeba bylo pisac, ze oczekuje sie samych dobrych slow, to wtedy by kazdy pisal same dobre rzeczy. Zaciagac, to znaczy mowic z "wioskowym" akcentem. No wiesz o co chodzi. Widzisz fajna dziewczyne, ale jak sie o odezwala, to mowisz sobie w myslach: "o matko".

tomek.,.,. a musisz pisac na fejsie? nie widzisz jej nigdy ot tak gdzies przypadkie? mnie by bardzo użekło jakbys osobiscie jakis facet wziol numer i zadzwonil zeby sie dokladniej omówić. bo rozmowy typu hey, co tam to nudne troche, chyba ze juz wczesniej sie gzies widzieliscie to byś mógł nawiązać ; )

Gość dsdsdsdsd
fff