Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lajtowa

jaka wedlug was jest kobieta idealna?

Polecane posty

Maciek wiem wiem ale czemu Ci sie z nia tak Ci sie skojarzyło to juz nie mam pojecia ; D no daj spokój po to jest forum żeby mówić szczerze

Gość Darass
zaciaganie........ krzywe zęby, odstajace uszy... takie śmieszne mankamenty urody zniechęcaja tylko gówniarzy, a wiec dziewczyny nie macie powodów, aby wpadać w kompleksy!!!!

@fieodora: To bardzo proste: znam kogos o podobnym wygladzie, ktora wlasnie zaciaga. Wiesz to jest jak z lubieniem/nielubieniem imion, ktore z kims Ci sie kojarza. Rozpatrujac kobiete - warto tez zwrocic uwage jak wygladaja jej rodzice, a zwlaszcza matka. Dlaczego? Dlatego, ze to moze wiele powiedziec o wychowaniu, nawykach zywieniowych, podejsciu do dbania o siebie itp.

dzisiaj ogladałam sobie kawałek rozmów w toku i było o facetach którzy spotykali dziewczyny lecace na kase i jeden sie wypowiada ze spotkal tak sliczna i to o jeju jaka to piekna,a po chwili ze stracil zainteresowanie jak odgarnela włosy i miala jedno ucho wystajace ; D padłam, mam nadzieje że nie tylko Ty Darass tak uważasz

Gość anitanitam
ja przeklinam :) niestety lubie hehe ale nie wydaje mi sie zebym byla jakas wulgarna bardzo raczej to wygląda w ten sposob ze kazdy sie z tego smieje i jak sie zaczyna zadawa ze mna to potem tez bluzga - mam zly wplyw na ludzi :p

Maciek B. oh mnie tez zawsze to interesuje, a choćby i dlatego, że geny robią swoje i czasem widać jak na obrazku jak kto będzie wyglądał. ważne tez jest dla mnie jak facet traktuje swoja matke i zwierzeta, czesto to wszystko wyjasnia

Gość anitanitam
moja mama wygląda ladnie nie staro ale jezeli chodzi o nawyki zywieniowe to zupelnie je co innego niz ja :) moja rodzina tak samo

Gość anitanitam
cos nie dziala kafe za dobrze nie wyswietlaja sie wszystkie posty

Gość anitanitam
tez oglądalam rozmowy w toku czasem to sie zalamac mozna oglądając takie programy , ja mysle ze ci chlopacy sami sobie są winni

@fieodora: tak to wazne, bo jednak wiekszosc ludzi jest schematyczna, a z domu sie bardzo wiele wynosi, jak nie wiekszosc. A niektorzy wynosza dobre cechy, a inni tylko srebra. @anitka: jesli kobieta umie przeklinac i robi to we wlasciwych momentach, to ok. Gorzej jesli po prostu przeklina dla samego przekliania, albo dlatego, ze ma ubogie slownictwo i inne slowo nie przychodzi jej do glowy. Ja tez przeklinam, ale nigdy nie zdarzylo mi sie zaklac w niewlasciwym miejscu i przed niewlasciwa osoba. Poza tym jednym to pasuje, a innym nie.

Gość RoooooopinhUUt de kalafon
.......baba mo być ...cycato cysto i cudzzo... mo mieć 85 cm wzrostu i płaskom głowe....ooo ! hej

Tez ogladalam te rozmowy w toku :-) masakra:-) kolesiie sami sobie winni moim zdaniem.

Kobieta idealna? Powinna bez obaw i lęków przekonać nas do tego, że będzie warto przez resztę życia spoglądać sobie beztrosko na jej niedoskonałości Bo każdy je ma

W sumie Romantyk Ładnie to ująłeś. Jednak fajnie sobie pomarzyć o własnym ideale, a potem pokochać kobietę z krwi i kości ;)

pozwolicie, że się wtrącę;) oczywiście, każdy ma swój gust i to kwestia bezdyskusyjna. Osobiście zgadzam się z tym co napisał Maciek B. co do psów - stosunek człowieka do zwierząt, dzieci i osób starszych jest dla mnie nadrzędną sprawą. Ja cenię też w ludziach - poczucie humoru, szacunek do innych, rozwiniętą empatię, pozytywne nastawienie do życia (nie znoszę maruderów) i szereg innych cech.