Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatamjednaxxx

Dentysta konował? Czy możliwe żeby jednego zęba leczył 6 miesięcy???

Polecane posty

Gość takatamjednaxxx

po 2x w miesiącu. Ciągle mówi że jeszcze jakiś tam opatrunek jest ciemny jak go wyciąga z zęba,a ma ciemnego nie myć. Psika mi czymś i znowu daje opatrunek i zalepia. I tak co 2 tyg. Tym co psika to w smaku jest jak wybielacz. Jeszcze kij z tym jakby to były tylnie zęby. Ale to są przednie jedynki! Znajoma mnie postraszyła że przez tego dentyste straciła 2 zęby. Czy można tak w nieskonczonosc zmieniac opatrunki? Ząb mi juz powoli siwieje. A ja jestem bezrobotna i nie stac mnie isc prywatnie. Czy nie moze mi po prostu tą pruchnice wyczyścić wiertłem i dać plombe??

Gość jkjjfcv
a skad wiesz jak wybielacz smakuje?? na marginesie zmien dentyste

Pierwszy raz z czymś takim się spotykam :o Nie możesz zmienić lekarza?

Gość takatamjednaxxx
No właśnie coś mi tu nie gra,bo ileż można zęba leczyć? Myśle nad zmianą i chyba tak zrobie. Wiem jak wybielacz smakuje bo mam z nim często do czynienia. Poza tym raz jak mi psiknął to kilka kropek poleciało na czarną bluzke która się wybieliła. Ale udałam że nic nie widze. Mam nadwrażliwe zęby i ostatnio jak poprosiłam o znieczulenie za 20 zł to powiedział że on robi tylko te co jest za 30 mimo że mają na stanie te tańsze. Kuźwa nie wiem o co mu chodzi. Chce mnie wykonczyc żebym prywatnie poszła? Jeszcze żebym kase miała :(

Gość takatamjednaxxx
Jest tu jakiś dentysta? Błagam niech się wypowie. Bo jestem w kropce. A nie chce stracić zęba. Do tego pracy nie moge znaleść,pewnie przez nie. Bo kto by przyjął kogoś z takim uśmiechem :(

Gość takatamjednaxxx
up up

Gość pragmatyczne podejście do życi
A ja podejrzewam, że dentysta dobrze wie co robi, widocznie nadal sączy Ci się płyn wysiękowy z korzenia, a ząb będzie siny, ponieważ jest martwy, z tym już nic nie zrobisz. Ja akurat miałam kilka razy (i to właśnie jedynki, dwójki) tak długo (po 3 miesiące raz w tygodniu) leczone. Gdyby dentysta zakleił Ci taki niegotowy ząb plombą, to po 3 dniach błagałabyś go o usunięcie go, bo ból nie pozwoliłby Ci normalnie funkcjonować.

Gość dobra muzyka
jest tu dentysta tylko musisz upowac az do skutku :)

Gość takatamjednaxxx
a czemu ból skoro jest martwy?

Gość y67yyt
nigdy tak nie mialam a tez mialam leczone jedynki, dodam ze chodzilam prywtanie :O wspolczuje.

wizyty co dwa tyg to za rzadko , na leczenie kanałowe jedynki to ze dwie trzy wizyty ale nie co 2 tyg tylko co 3 dni i po sprawie , 2 tyg to za długo , bakterie się w kanale zdążą namnożyć . to czym płucze to podchloryn sodu , prawie to samo co wybielacz