Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaef1

Co to może być??Proszę o poradę!!!

Polecane posty

Gość agaef1

Witam.Nie mam zwyczaju radzić się na forum,ale ta sprawa nie daje mi spokoju...Otóż problem jest tego typu:zawsze miałam regularne miesiączki.Cykl 28 dniowy a czasem 27.Ostatni raz mialam @ 12 grudnia 2012 i spodziewałam się dostać kolejnej @ 9 stycznia. Ponieważ raz z mężem się nie zabezpieczyliśmy znaczy 3 stycznia (wg moich obliczeń dzień niepłodny ale nigdy nie wiadomo),a @ nie miałam to 10 stycznia zrobilam test który wyszedł negatywny.Ale @ nadal nie było co wydalo mi sie bardzo dziwne poniewaz nigdy zadnej zatrzymki nie mialam.16 stycznia zaczęłam obficie dosyć krwawić,we krwi byly skrzepy i bardzo bolal mnie brzuch.Myslalam ze to @ ale nastepnego dnia wszystko ustalo.Zero krwawienia.Zrobilam drugi test-tez wyszedl negatywny.Nie wiem co o tym myslec...Prosze o podpowiedz.Czy ktos mial podobna sytuacje?Wiem ze powinnam isc do gin ale nie wiem czy on nie powie zebym w tej sytuacji jeszcze poczekala i skaze mi przyjsc za 2 tyg np...Prosze o odp!!!

nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. spróbuję strzelić: dostałaś okres, poronienie to na pewno nie było, nie jesteś w ciąży. trafiłam?

Gość Nicolka....
9 dni temu powinnas dostac okres... Nie masz go, a test wychodzi negatywnie idz do gina bo to moze byc cos powaznego. Watpie czy bedzie ci kazal czekac. Napewno jako pierwsze zrobi badanie krwi by wykluczyc ciaze ale jak dla mnie moglo dojsc do poronienia, moze byc to ciaza pozamaciczna lub jakis problem w jajnikach...

Gość agaef1
Chodzi mi oto,że po tygodniowym opóźnieniu @ jeden dzień dosyć mocno krwawiłam i bolał mnie brzuch testy ciąży nie wykazały więc podejrzewam ciążę pozamaciczną poronienie nie wchodzi w grę bo krwawienie trwa jak doczytałam przynajmniej 3 dni chyba w pn pojdę do lekarza ale od tych domysłów już wariuję:/ dzięki za rady...

nie, to nie mogła być żadna ciąża. pozamaciczna też. jeżeli była byś w ciąży to test wyszedł by pozytywny, nawet po jej zakończeniu.