Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Dziewczyny mają łatwiej w trzymaniu sylwetki, a my mamy przesrane!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

NIE WIEM CZY JESTES Volkista- Ja mam dobre geny, więc mam łatwiej w życiu z sylwetką, ale widzę jak moi koledzy mają przesrane i wielu z nich kończy na sterydach. Ja pronlemu nie mam, walnę 100 popmek dziennie, 5 minut trening brzuch i dojazd do pracy na rowerze ok 15 km dziennie, mnie to wystarcza. Mam dobre geny Aryjskie, więc dobra budowa ciała to u mnie natura, więc masz pecha, bo źle mnie zrozumiałaś...

Gość dubbingu
Kobieta wystarczy płaski brzuch a mężczyznom wymagają kaloryfera itp.

Gość filmowiczcz
a ja wyglądam z sylwetki jak kuba wojewódzki albo szczuplej i jeste ogromnie z tego dumny!!!!!

Gość kręcą mnie tacy szczupli
często są inteligentni, tak jak Kubuś

Skoro Wijewódźki jest dla ciebie inteligentny, to współczuję. Jest cwany, to fakt, ale nie inteligentny, ma ogromne kompleksy z dziecinstwa i sobie z nimi nie umie dać rady. Widać że nie znasz jego historii, nie wiem czy wiesz, ale on jest synem Stalinisty, Stalinisty który swoją żoną i dziecko traktował jak swoich "klientów" z pracy, bo jego ojciec był prokuratorem. Stąd też pociąg Wojewódzkiego w kierunku pedofilskim i brak jakichkolwiek stałych uczuć, bo on nienawidzi ludzi z powodu dzieciństwa jakie miał za sprawą ojca tyrana(prokurator za czasów Stalina)

Gość dfvdbr
sbwwrtbw

Krwawy Edward- A co to ma do rzeczy bycie prawikiem? Mamy dziś tak rozwinięty przemysł prostytucki, że dziś seks to żaden problem, problem polega na tym że wójewódźki ma skłonności pedofilskie i czym starszy tym te skłonności się nasilają, analizując jego dzieciństwo, to klasyczny przypadek pedofila.

Gość podnośnik +
.

Gość BSA vel zwiad wklejal
kiedyś swoją fotę na której było widać, że jest po prostu TŁUSTY. no ale jak siedzi i płaszczy dupe na kafe zamiast ćwiczyć to nic dziwnego

Kto wie że wojewódźmi był popychadłem w szkole i często zsikał się w szkole? Był typową ofiarą, takim zrobił go jego ojciec, który wprowadził taki reżim, że kubuś bał się własnego cienia, nawet bał się iść do toalety, dlatego często zsikał się na lekcji. Ale widać że nawet nie znacie jego historii z dzieciństwa.

Krwawy Edward-Facet który ma ponad 50 lat i podrywa coraz to młodsze nastolatki, to chyba normalny nie jest. Nie dawno była afera z pedofilem, który gwałcił dzieci, był szefem telewizji i wykorzystywał swoją sławę, to zaspokajania swojej seksualności, spowodowanej urazem psychicznym z dzieciństwa.

BSA vel zwiad wklejal-Problem w tym, że tłusy nie jestem, wrecz na odwrót, mam za mało masy, a ostre ćwiczenia spowodowały by spalenie mięśni jak się ma za mało masy.

Krwawy Edward-Skoro wiedziałeś, to jak możesz go lubieć? Przecież to ciota, nie ustał by na nogach nawet jednego ciosu. Ty chyba też musisz taki sam ciota być, umiesz się chociaż bić? Biłeś się kiedyś? Umiesz kogoś fizycznie pokonać? Albo chociaż psychicznie umiesz być twardy? Czy też może urodziłeś się ciotą, jesteś ciota i ciotą pozostaniesz?

Krwawy Edward-Według prawa to nie, dlatego też z tymi krył się pedofil nie będzie, ale z tymi poniżej 15 to już tak i w tym jest problem.

A czy ja powiedziałem, że go lubię :o ? Jest mi obojętny tak jak wszyscy inni celebryci. Jesteś jakiś chory ? Od razu na mnie wjeżdżasz :o Tak umiem się być :/ ale to nie jest ważne

Pedofil to osoba która obcuje z małoletnimi poniżej 15 roku życia, jak ktoś ma więcej niż 16 to nie jest pedofilia :o to nie jest mój wymysł tylko prawo, zresztą sam o tym wiesz. To nie wiem czemu się burzysz

Gość podnośnik +
x

Gość mmmammmba
co wy wszyscy pieprzycie, są laski które się głodzą i ciało jest średnie co najwyżej bo nie mają dobrej budowy, a to niestety kwestia genów nic innego. Długich nóg nie wyćwiczy się choćby się zesrała po drugie jak ma płaski tyłek i szerokie ramiona, może być super szczupła a i tak będzie wyglądała aseksualnie jak młody chłopiec. Można tak ciągnąć temat do jutra. Jest coś takiego jak predyspozycje fizyczne. Weźcie je pod uwagę. Ja tam nie ćwiczę i mam fajne ciało, ale takie miała zawsze moja mama a ma 55 lat, wiem że jestem leń, jem ile chcę i co chcę , nic nie robię tyle co przy dziecku pobiegam, a mam umięśnione jędrne ciało, po dziecku żadnych strat, nie mam nawet jednego rozstępu jak moja mam a urodziła nas troje. Możecie nie wierzyć ale kobita w tym wieku ma jędrniejsze cycki niż niejedna moja koleżanka trzydziestka. Ćwiczenie pomaga, ciało wygląda lepiej jędrniej, utrzymuje się tłuszczyk w ryzach, kosmetyki również ale to efekt raczej kosmetyczny a nie jakiś determinujący. Trzeba mieć w miarę dobrą budowę przede wszystkim.

Z tobą się nie da dyskutować, bo jak coś jest inaczej niż sobie ubzdurałeś to kogoś jedziesz :o że też głupi w domu zostałem dziś...

Gość podnośnik +
x

Krwawy Edward-Oczywiście żeś głupi, bo lewaki już tak mają, nic nie poradzimy że lewak musi być głupi, bo nawet nie rozumie swoich poglądów i za lewaków myślą inni...