Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marumulkakaaa

Do osob w zwiazku nie formlanym.

Polecane posty

Gość marumulkakaaa

Jak u was wyglada kwestia , remontu w domu czy zakup mebli czy sprzetu.? Kto za to placi?

To zależy od tego czyj dom:) Nie mniej jak byłam w takim związku, to płacił ten kto akurat miał kasę, a remont po połowie.

Gość Maciek Be
Tak, zalezy czyje jest mieszkanie, zalezy kto chce ten mebel itp. W innych sytuacjach logicznym jest, ze pol na pol, skoro oboje mieszkaja i korzystaja.

Gość 10 lat na kocia lape
Wspolna kasa, jak w malzenstwie, czyli MY placimy z NASZEj kasy. Nie wiem czemu to nie jest oczywiste, chyba, ze mylicie zwiazek nieformalny ze wspolnym mieszkaniem.

Gość 10 lat na kocia lape
Wspolna kasa, jak w malzenstwie, czyli MY placimy z NASZEj kasy. Nie wiem czemu to nie jest oczywiste, chyba, ze mylicie zwiazek nieformalny ze wspolnym mieszkaniem.

Gość marumulkakaaa
dzięki. aż się spierdziałam z wrażenia. możecie wracać do garów 🖐️

Gość marumulkakaaa
jestem wscxiekla. Moj nie pracuje.Wiec z mojej kasy nie starcza na wszystko. Trzeba zalatac jakos dziury. Nie dlugo dostane zwrot podatku a kasa pojdzie na biezace wydatki. A mialam przeznaczyc na malowanie mieszkania i postawienie scianki dzialowej. Kolejny raz przez niego musze rezygnowac ze swoich planow. bo jesli z tych dodatkowych pieniedzy tego nie rzrobie kjuz wogole nie zrobie.

Gość prawda, prawda, szczera prawda
my wszystko kupujemy razem :) rachunki, jedzenie, wycieczki, sprzęty - WSZYSTKO z Naszych wspólnych pieniedzy. yyy.. a czemu Twój nie pracuje ?? dwie lewe ręce i nogi ma , że musisz go utrzymywać ?? Pewnie piwko popija i gra całymi dniami a Ty tyrasz.. tylko po co ?

Gość prawda, prawda, szczera prawda
no coś się psuje..

Gość marumulkakaaa
moj akurat nie pije piwa i niesiedzi calymi dniami na kompie. nieiwme po co jak ja nic z tego nie mam dla siebie. Rachunki na mnie wiec musze oplacac. lodowke mam zamknac na klucz jak mnie nie ma. 2 osoby to wiecej wszystkiego idzie.