Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na diecie

dieta kopenhaska- czy ktoras mama ma ochote sie przyłaczyc

Polecane posty

Gość mama na diecie

witam mam zamiar zastosowac po ciazy czy ktos ma ochote sie przyłaczyc razem bedzie łatwiej wytrwac wymieniac poglady w trakcie kuracji dieta jest restrykcyjna ale efekty zaskakujace oczywiscie nie dla pan ktore karmia zapraszam ktos sie przyłaczy???

Ja mam ochotę na jakąś dietę :D Co prawda od porodu mija 4 rok a zaraz po nim waga wróciła do stanu z przed ciąży ale teraz mi przybyło parę kilo ale strasznie się boję tej diety bo jest bardzo uboga, je się naprawdę minimalnie a ja tak bardzo lubię jeść :)

Gość mama na diecie
tak jest strasznie uboga ale moje znajome zeszczuplały od 8 do 20 kg no i pozniej trzeba sie niestety pilnowac ale ja jestem gotowa sprobowac

Wiem, moja siostra też była na tej diecie i bardzo schudła ale wyglądała jak cień człowieka na końcówce :o

Gość mama na diecie
moja chrzesnica własnie skonczyła efekty super ale nie trzymała sie jej tak dosłownie jadła np sniadania lekkie a w diecie na sniadanie jest zalecana tylko kawa z kostka cukru najgorzej jest przez 3 dni a pozniej da sie wytrzymac

Gość mala_poduszka
Witajcie ja na tej diecie schudłam prawie 10 kg, polecam ją bardzo. Ale jak juz zaczynacie to konczcie, bo jak przerwie sie diete i zacznie drugi raz to nie wiem czy organizm sie uodparnia czy co ale juz sie tak nie chudnie szybko.

Gość nie wierze po prostu nie wierz
a czytalaś o diecie dukana? Ma dużo zwolenników bo szybko się chudnie ale powoduje różne choroby u mnie wywołała tężyczkę, poczytaj dokładnie bo najlepsza dieta z najmniejszych prawdopodobieństwem efektu jojo to 2 kg/miesiąc... Chudnie się wolno ale jest najzdrowiej, po za tym zanim zastosujesz dietę wykonaj wszystkie badania...

Gość nie wierze po prostu nie wierz
mala poduszka bo diety powinno się stosować w odstępie conajmniej 6 miesiecy.. Dokształcie się troszkę u dietetyka bo się zrujnujecie tak jak ja...

Gość cinamonic
kopenhaska zima to najgorsze co mozna sobie zafundowac nie dosc ze bedzie wam masakrycznie zimno to gwarantuje ze zlapiecie jakies przezeiebienie lub grype bo tak oslabiony i wychlodzony organizm nie bedzie mial siły sie bronic:O głupota ze hoho

Gość 321312321321
ja miałam zaskakujący efekt... 3 kg.. i potem jo-jo, moja kolezanka podobnie, nawet diety 1000-1200 kcal o głupota, ale chyba kazdy to musi przejsc sam zeby zrozumiec..

Gość 321312321321
efekt kopenhaskiej jest pozorny i polega głównie na ogromnej utracie wody, nie wolno na niej solic, a samo odstawienie soli na 2-3 dni powoduje utrate ok. 2 kilo wody, do tego dodatkowe odwodnienie z tytułu głowdówki- org zawsze sie wtedy odwadnia, i ze 3 kilo tłuszczu oraz mieśni..., stąd te "super" rezultaty u niektórych.. zeby stracic 1 kg trzeba miec na minus 7000 kcal, więc nie da się schudnąc w 13 dni 10 kg, najwyzej mozna stracic masę wody

Gość diety diety diety....
321 diety są dobre jeśli nie liczymy kalorii tylko jakość, podstawą jest wyrzucenie(nie dosłowne) dużych talerzy, obiad zamiast jeść na dużym jesz na małym. Wtedy wydaje ci się że jest tego dużo :) po drugie-zero smażonego i mało soli(wiadomo całkowicie się nie da) po trzecie-jeść tylko gotowane :) po czwarte-dużo owoców i warzyw po piąte-5 POSIŁKÓW DZIENNIE A NIE 3 z tym że na 2 śniadanie i na podwieczorek jak macie ochotę na coś słodkiego to herbatniki pół paczki tych petit bure, a tak to owoc albo kisiel albo galaretka albo soczek np kubuś po szóste-WODA NIEGAZOWANA ALBO LEKKO GAZOWANA Jeszcze trochę tego jest ale to intuicyjnie no i jak wyżej-gdy zaczynamy dietę to pierwsze co to do lekarza jakie musimy badania wykonać bo odchudzać mogą się TYLKO zdrowi, nie z anemią itp