Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podłamany44444

Półpasiec :-(((

Polecane posty

Gość Podłamany44444

Od niedzieli zauważyłem że mam krostki na plecach. Myślałem, że to od ostrego sosu Salsy ale nie. W poniedziałek było tego więcej więc udałem się na ostry dyżur. Mieszkam w UK. W szpitalu na dzień dobry pobrali mi krew do zbadania. Tak więc jak o 24 tak zjawiłem się to trzymali mnie do 5 rano. Okazało się że nie mam żadnych wirusów wewnątrz organizmu a sam wirus dopadł mnie od zewnątrz na skórze. Dostałem leki w postaci antybiotyk który mam łykać co 6 godzin. Mam już go kilka dni a mam dość. Swędzi ale staram się nie drapać. Przeczytałem że nie wolno brać kąpać się. Lipa bo wczoraj brałem prysznic. Nie miałem też ospy aby takie dziadostwo dostać. Czytałem też że nie wolno jeść czekolady, orzechów i płatków kukurydzianych

Gość ten krem jest straszny
polpasiec wystepuje tylko i wylacznie na jednej stronie ciala, i jest mega bolesny

Gość Podłamany44444
Mam na plecach trzy małe grupy i częściowo na piersi. Lekarz powiedział że to półpasiec

Gość bmx
Miałam półpasiec oczny 3 lata temu. Zostały mi blizny w oczodole choć nie drapałam. Czasami mam nerwobóle, szczególnie przy zmianie pogody. teraz też mnie pobolewa :(