Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Mężczyzno odezwij się........

Polecane posty

Cześć :) Co słychać? Ja dzisiaj zrobiłam sobie wagary i cały dzień leniuchowałam :p a teraz oglądam Street Dance. Kto się przyłącza? ;)

Gość Arttturrro Gatttiii
cześć Kruszyno

widzę, że nie tylko ja dzisiaj leniuchowałam , odpoczywałam po ciężkim tygodniu :) nieideał - zaczynam czytać 50 twarzy, zobaczymy kto z nas miał rację co do zakończenia ;p

Jak tańczyli i oczywiście happy end :) a mężczyźni przystojni ale wcale nie twierdzę, że bardziej niż Ty ;)

Może nie każdy jest modelem/modelką ale nie można od razu mówić, że ktoś jest brzydki ;) myślałam o tym żeby się zapisać ale sama nie pójdę przydał by się jakiś chłopak :)

Rozglądam się i żadnego nie widzę ;) Taniec nowoczesny ale fajnie byłoby umieć zatańczy np. tango czy walca :)

Też myślałem o nauce tańca tylko że na myśleniu się kończy :) Jasne że fajnie byłoby nauczyć się tanga tylko nie wiem czy miałbym szansę go kiedyś w życiu zatańczyć (napewno nie w dyskotece :D)

Witam,napewno jakiegos partnera by dobrali do tańca: )

To rozglądaj się za jakąś dziewczyną i się zapiszecie ;p nie trzeba tańczyć przed publicznością możesz w pokoju ze swoja dziewczyną ale myślę, że na weselu (nie swoim :D) też byś zabłysnął :)

Też nie chodzę na wesela :) to wychodzi na to że tango będziesz prezentował przed lustrem :D