Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Mężczyzno odezwij się........

Polecane posty

O matko co tu sie dzieje ;d dostane zaproszenie na slub?;) Bartku nie jestes sam w chorobie,mnie to meczy juz od 3 dni i nie umiem sobie z tym cholerstwem poradzic. Leniuszki,ja dzisiaj bylam w pracy,niestety nie kazdy ma szczescie i moze spokojnie spedzic niedziele ;) Kasiu glowa do gory,my kobiety musimy byc silne ;d

Cześć :) Pewnie, że zaproszenie będzie zresztą trzeba wybrać świadkową :D Mówisz kto jak nie my będzie silny :p życie trochę inaczej wygląda

Dzisiaj mój dzień, więc staram się nie myśleć o rzeczach nie przyjemnych, więc i humor nie taki zły ;)

m.youtube.com/watch?client=mv-google&gl=PL&hl=pl&rl=yes&feature=fvwrel&v=HO5sN0LklC4 Dzisiaj zaśpiewałbym Tobie taką piosenkę ;) Gdybyś pochwaliła się wcześniej to bym jakiegoś kwiatka wysłał a tak musisz poczekać rok ;p

Chyba bukiet z dwudziestu sześciu kwiatów :p nie wiem :p Temat ciekawy - socjoterapia - ale za dużo tego i nie moge ogarnąć :p

Trzymam Cie za słowo, że dostanę ;) Oczywiście, że pomyślane :) ale nie będę zdradzała, bo jeszcze się nie spełni ;) Mam wcześniej kilka egzaminów ale w sobotę muszę oddać kilka stron pracy i próbuję to napisać. A Ty co teraz porabiasz?